Χαμός με τον Παύλο Πολάκη - Έδωσε ψεύτικες οδηγίες προστασίας κορωνοϊού

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός με τον Παύλο Πολάκη - Έδωσε ψεύτικες οδηγίες προστασίας κορωνοϊού

Χαμός έχει επικρατήσει στο διαδίκτυο με τον πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας επί ΣΥΡΙΖΑ, γιατρού στο επάγγελμα, Παύλου Πολάκη. Συγκεκριμένα, ο πολιτικός έδωσε οδηγίες προστασίας για την πανδημία του κορωνοϊού που τελικά ήταν ψεύτικες.

Ο ίδιος δημοσίευσε στο Facebook το Σάββατο 28 Μαρτίου ένα δημοσίευμα από το πανεπιστήμιο Johns Hopkins με οδηγίες προστασίας σχετικά με τον νέο κορωνοϊό, οι οποίες απεδείχθησαν τελικά μέσα στις επόμενες ώρες πως είναι fake news.

Στην εν λόγω λοιπόν δημοσίευση ο Παύλος Πολάλης ανάρτηση έδινε «ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ», και έγραψε μεταξύ άλλων: «Το πανεπιστήμιο Johns Hopkins έβγαλε αυτή την εξαιρετική περίληψη για το πώς να αποφύγετε τη μετάδοση του ιού».

κορωνοιος
Παύλος Πολάκης

Λίγη ώρα αργότερα τα ellinikahoaxes χαρακτήρισαν το δημοσίευμα ψευδές, εκθέτοντας έτσι τον γιατρό και πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας. Δείτε επίσης τα συγκλονιστικά λόγια της ετοιμόγεννη Ελληνίδα ηθοποιός που ζει στην Αγγλία.

[

Στους 14 οι νεκροί από κορωνοϊό

Στους 41 ανέρχονται πλέον οι νεκροί του κορωνοϊού στην Ελλάδα, αφού ένας ακόμη συνάνθρωπος μας έχασε την ζωή του στην Ξάνθη. Τα τελευταία 24ωρα ο αριθμός των θυμάτων έχει αρχίσει και αυξάνεται.

Ένας ακόμη ασθενής που είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης έχασε την μάχη.

Πρόκειται για έναν 61χρονο που είχε παρουσιάσει ήπια συμπτώματα του ιού, ωστόσο στη συνέχεια η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και εισήχθη στη ΜΕΘ όπου και κατέληξε τα ξημερώματα της Δευτέρας (30.3). Ο 61χρονος είναι το τέταρτο θύμα που αφήνει πίσω του ο κορωνοϊός στην Ξάνθη, η οποία μετράει ήδη 12 επιβεβαιωμένα κρούσματα. Δείτε και τα 8 νέα οικονομικά μέτρα που θα πάρει η κυβέρνηση

πηγή: ethnos.g