Ερήμωσε η Παραλιακή - Χωρίς ίχνος ψυχής οι δρόμοι

Ανατριχιαστικό αποκλειστικό υλικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ερήμωσε η Παραλιακή - Χωρίς ίχνος ψυχής οι δρόμοι

Ερήμωσε η Παραλιακή καθώς δεν υπάρχει ίχνος ψυχής στους δρόμους. Οι πολίτες ακολουθούν τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό και μένουνε σπίτι για να προφυλάξουν τον εαυτό τους και τους γύρω τους.

Ολόκληρη η Ελλάδα βρίσκεται και μέσα στο σπίτι της και οι πολίτες ψάχνουν τρόπο για να προστατέψουν τον ίδιο τους τον εαυτό αλλά και τους γύρω τους από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη.

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.

Όλοι ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, ενώ κάνουμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα με τους διαδικτυακούς μας φίλους. Αν είστε και έγκυος δείτε πως να προστατέψετε τον εαυτό σας από τον ιό

Ερήμωσε η Παραλιακή και δεν έχει ίχνος ψυχής στους δρόμους

Άδεια η πόλη, πού πήγαν όλοι", λέει στο γνωστό τραγούδι του ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, στίχος που ταιριάζει απόλυτα στην εικόνα που έχει εδώ και δυο εβδομάδες η Αθήνα.

Στην ερώτηση "πού πήγαν όλοι;", η απάντηση είναι πως πλέον βρίσκονται σπίτια τους, αφού ανταποκρίθηκαν θετικά στις εκκλήσεις της κυβέρνησης και των ειδικών ώστε να περιοριστεί όσο το δυνατόν πιο πολύ η εξάπλωση του ιού.

Το κέντρο της πρωτεύουσας είναι έρημο, οι κεντρικοί δρόμοι που κανονικά θα ήταν μποτιλιαρισμένοι, τώρα είναι άδειοι, η Παραλιακή το ίδιο λίγα αυτοκίνητα και λίγοι πεζοί που βγαίνουν να κάνουν την δουλειά τους μόνο και η Αθήνα θυμίζει πόλη φάντασμα.

Οι εικόνες από την Παραλιακή είναι ενδεικτικές για το ποια ακριβώς είναι η κυκλοφορία τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Παραλιακή

κορωνοϊός

κορωνοϊός μέτρα

απαγόρευση κυκλοφορίας