Κορωνοϊός: Γροθιά στο στομάχι η φωτογραφία αυτή με τους νεκρούς από την Νέα Υόρκη

Σκληρές εικόνες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Γροθιά στο στομάχι η φωτογραφία αυτή με τους νεκρούς από την Νέα Υόρκη

Αυτή η φωτογραφία με τους νεκρούς του κορωνοϊού από την Νέα Υόρκη είναι κυριολεκτικά γροθιά στο στομάχι. Μια ανατριχιαστική εικόνα ενός φορτηγού ψυγείο, που μετατράπηκε σε αυτοσχέδιο νεκροτομείο για τα θύματα του ιού.

Μια ανατριχιαστική φωτογραφία ενός φορτηγού ψυγείο, που μετατράπηκε σε αυτοσχέδιο νεκροτομείο για θύματα του νέου κορωνοϊού, ανάρτησε νοσηλευτής νοσοκομείου της Νέας Υόρκης.

Mε την Covid-19 να έχει θερίσει μέχρι στιγμής πάνω από χίλιες ζωές στη Νέα Υόρκη και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που βρίσκεται στην εμπροσθοφυλακή να ζει καθημερινά με την αγωνία της μόλυνσης από τον φονικό κορωνοϊό, ο νοσηλευτής, που ζήτησε να μην κατονομαστεί, αποκάλυψε στο Buzzfeed News ότι τράβηξε τη φωτογραφία την ώρα που τέλειωνε η βάρδια του στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.Δείτε και τα 8 νέα οικονομικά μέτρα που θα πάρει η κυβέρνηση

Η φωτογραφία των θυμάτων του κορωνοϊού κάνει το γύρο του διαδικτύου

«Την τράβηξα για να τη δείξω στον κόσμο. Είναι η φρικτή πραγματικότητα αυτού που αντιμετωπίζουμε και εκεί όπου έχουν καταλήξει ήδη κάποιοι από μας», είπε. Η φωτογραφία δείχνει ένα φορτηγό-ψυγείο παρκαρισμένο στο χώρο των ασθενοφόρων του νοσοκομείου γεμάτο με τις σορούς ανθρώπων που νόσησαν από τον κορωνοϊό, σύμφωνα με τον νοσηλευτή.

Οι εικόνες αυτές προκαλούν αποτροπιασμό, ενώ αρκετοί είναι εκείνοι στη Νέα Υόρκη που υπογραμμίζουν πως έχουν να δουν τόσες σορούς ανθρώπων συγκεντρωμένους από την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπεμβρίου.

Πηγή: iefimerida.gr

Ωστόσο εκτός από αυτή την φωτογραφία με νεκρούς πάνω από 1.000 ασθενείς κορωνοϊού θεραπεύτηκαν με χλωροκίνη

Τα ευχάριστα νέα έφτασαν για τον κορωνοϊό, μιας και ο Ντιντιέ Ραούλ, Γάλλος γιατρός, αποκάλυψε πως πάνω από 1.000 ασθενείς συνολικά θεραπεύτηκαν από τον κορωνοϊό με τη χρήση της χλωροκίνης, η οποία έχει ενταχθεί σε όλα τα νοσοκομεία.

Νέα δεδομένα σχετικά με τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν θεραπευτεί από τη χλωροκίνη δημοσίευσε ο Γάλλος επιστήμονας Ντιντιέ Ραούλ.

Ο Ντιντιέ Ραούλ, επικεφαλής του Μεσογειακού Ινστιτούτου Μολυσματικών Νόσων στη Μασσαλία, δήλωσε ότι η νέα θεραπεία του για τον κορωνοϊό είναι πολύ αποτελεσματική.

Την ίδια στιγμή βέβαια η κατάσταση στα νοσοκομεία φαίνεται να είναι απελπιστική, με ένα βίντεο από την Ισπανία να κάνει το γύρο του διαδικτύου και να ραγίζει καρδιές.

Μάλιστα σύμφωνα με την ανάρτησή του,στο Twitter, από τα 1004 άτομα που υποβλήθηκαν σε θεραπεία στο Ινστιτούτο, τα 1003 θεραπεύτηκαν και ένας ασθενής πέθανε.

Γάλλος γιατρός για κορωνοϊό