Βρέθηκε οβίδα κοντά στο Σύνταγμα - Εκκενώνεται η περιοχή

Κλειστό το σημείο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βρέθηκε οβίδα κοντά στο Σύνταγμα - Εκκενώνεται η περιοχή

Μια οβίδα του Β Παγκοσμίου Πολέμου έχει βρεθεί σε περιοχή κοντά στο Σύνταγμα με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι το σημείο έχει κλείσει.

Κλειστό είναι το Σύνταγμα καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, έχει βρεθεί οβίδα με την ΕΛΑΣ να έχει σπεύσει στο σημείο.

Τη βόμβα εντόπισαν συνεργεία της ΕΥΔΑΠ που έκαναν εργασίες στη συμβολή των άλλοτε πολυσύχναστων οδών Ερμού και Νίκης κοντά στο υπουργείο Οικονομικών.

Το γεγονός προκάλεσε συναγερμό, και κλήθηκαν τα Τμήματα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της ΕΛΑΣ και της Εξουδετέρωσης Βομβών σου Στρατού. Η περιοχή έχει αποκλειστεί από άνδρες της Ομάδας Δίας, ενώ το έργο των αρχών διευκολύνει το γεγονός ότι η κίνηση είναι μικρότερη λόγω της πανδημίας, σύμφωνα και τα όσα αναφέρει το ΣΚΑΪ. Να πούμε ότι πριν μερικές ημέρες είχαμε και εκκένωση του νοσοκομείου Σωτηρία.

Πριν την εκκένωση στο Σύνταγμα είχαμε πριν μερικές ημέρες και εκκένωση στην Πάτρα

Ειδικότερα πριν από μερικές ημέρες είχε γίνει γνωστή η είδηση ότι εκκενώνεται η αιματολογική κλινική της Πάτρας.

Μετά τη νοσηλεία 40χρονου και το γεγονός ότι βγήκε θετικό το τεστ που του έγινε, ακολούθησε η εκκένωση της Αιματολογικής Κλινικής Πάτρας, μετά από κρούσμα κοροωνοϊού που είχε εντοπιστεί.

Σύμφωνα με το patrastimes, ήταν ένας 41χρονος ο οποίος και μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται πλέον σε δωμάτιο αρνητικής πίεσης.

Είχε ξεκινήσει η ιχνηλάτιση των επαφών του και ανάμεσα σε ασθενείς και ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς νοσηλευόταν σε απλό θάλαμο Κλινικής με αποτέλεσμα να υπάρχει φόβος για διασπορά του ιού μέσα στο νοσηλευτικό ίδρυμα. Έτσι αποφάσισαν να εκκενώσουν τον χώρο ώστε να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα προστασίας για τον ιό.