Με κορωνοϊό γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος

Το ανακοίνωσε πριν από λίγο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με κορωνοϊό γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος

Πριν από λίγα λεπτά έγινε γνωστή η είδηση, πως ένας γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό, αποτελώντας το τέταρτο κρούσμα στην Μεσσηνία.

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Σωτήρη Γεωργούντζος, με τον γνωστό δημοσιογράφο να δίνει αυτή τη στιγμή «μάχη» στο νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα.

Ο Γεωργούντζος αποτέλεσε το 4ο κρούσμα στη Μεσσηνία και διακομίστηκε άμεσα στην Πάτρα, με τον ίδιο να πραγματοποιεί ανάρτηση στο Facebook, ευχαριστώντας άπαντες για τις ευχές τους για ανάρρωση. Δείτε και τι συμβαίνει με τον Αλέξη Παπαχελά.

«Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Δεν ανέφερα κάτι μέχρι για να μη σας ανησυχήσω… Δύσκολα όμως να “κρύψεις” κάτι τέτοιο… Είμαι δυνατός, δεν φοβάμαι τον κορονοϊό, με την αγάπη σας και την συμπαράστασηή σας θα τα καταφέρω, να είστε σίγουροι ρε!!! Ευχαριστώ θερμά τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό στο Νοσοκομείου της Καλαμάτας και στο Πανεπιστημιακό του Ρίου στην Πάτρα μας! Τους φίλους, τους συγγενείς, τους συνεργάτες και πάνω απ’ όλα εσάς βέβαια όλους, τους χιλιάδες!!! Θα τα ξαναπούμε φυσικά!!», έγραψε ο ίδιος.

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Δεν ανέφερα κάτι μέχρι τώρα για να μη σας ανησυχήσω... Δύσκολα όμως να "κρύψεις" κάτι...

Posted by Sotiris Georgountzos on Tuesday, March 31, 2020

Τι δήλωσε πριν από λίγο ο Σωτήρης Τσιόδρας για τον κορωνοϊό

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα. Ο Σωτήρης Τσιόδρας στις καθιερωμένες δηλώσεις του, ανακοίνωσε 82 νέα κρούσματα στην Ελλάδα με το συνολικό αριθμό να ανέρχεται στους 1.314. Παράλληλα ανακοίνωσε 7 νέους θανάτους με το συνολικό αριθμό να ανέρχεται στους 49.

Ο λοιμωξιολόγος μίλησε παράλληλα για 20 νέα κρούσματα, τα οποία εντοπίστηκαν σε κρουαζιερόπλοιο, το οποίο έχει ελεγχθεί.

Από το σύνολο των κρουσμάτων, οι 85 νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας, εκ των οποίων οι 17 είναι γυναίκες και όλοι οι υπόλοιποι άνδρες με μέσο όρο ηλικίας τα 66 έτη. Το 57% των ατόμων που νοσηλεύονται, έχουν κάποιο επικείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι.

Όσον αφορά στους θανάτους, σήμερα σημειώθηκαν 7 νέοι, ενώ ο συνολικός αριθμός είναι 49 άτομα με μέσο όρο ηλικία τα 72 έτη. Οι 37 είναι άνδρες και οι 12 γυναίκες, ενώ το 90% των νεκρών έπασχε από κάποιο επικείμενο νόσημα.

Συνολικά έχουν διενεργηθεί 16.732 τεστ.

Σας έχουμε παρακάτω live τις καθιερωμένες δηλώσεις του λοιμωξιολόγου Σωτήρη Τσιόδρα, για τα νέα κρούσματα και τους θανάτους στη χώρα μας από την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Δείτε εδώ το live:

Την ίδια στιγμή, μία έρευνα που διενεργήθηκε σοκάρει, μιας και δείχνει το πώς ο ιός "γραπώνεται" στο σώμα μας!