Σοκ με τον κορωνοϊό - Νεκρός 13χρονος χωρίς υπικείμενο νόσημα

Απέραντη θλίψη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ με τον κορωνοϊό - Νεκρός 13χρονος χωρίς υπικείμενο νόσημα

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση που έγινε γνωστή, για ένα 13χρονο αγόρι, το οποίο έπεσε νεκρό μετά από μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα.

Απέραντη θλίψη φέρνει η είδηση του χαμού ενός 13χρονου αγοριού στη Βρετανία, με τον ίδιο να αποβιώνει στο Λονδίνο και να γίνεται το νεότερο θύμα του κορωνοϊού στο Νησί.

Ο λόγος γίνεται για τον μαθητή Μοχάμεντ Αμπντουλουαχάμπ, ο οποίος πέθανε χθες (30/3), με την οικογένειά του να μην καταφέρνει μάλιστα να τον επισκεφθεί στο νοσοκομείο λόγω των συνθηκών. Νωρίτερα, έγινε γνωστό πως ένας Έλληνας δημοσιογράφος είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Ο ίδιος, μάλιστα, δεν φαίνεται να είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα, ενώ σε ένα τζαμί στο Μπρίξτον, περιοχή από όπου προερχόταν ο νεαρός, μαζεύουν χρήματα για τα έξοδα της κηδείας του.

Πηγή: athensmagazine.gr

Νεκρό από κορωνοϊό και ένα 12χρονο κοριτσάκι

Νεκρό 12χρονο κοριτσάκι από τον κορωνοϊό στο Βέλγιο. Το παιδί βρίσκεται ανάμεσα στους 98 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους τις τελευταίες 24 ώρες, ωστόσο τα νέα κρούσματα παρουσίασαν μείωση.

Ένα 12χρονο κοριτσάκι βρίσκεται ανάμεσα στους 98 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους τις τελευταίες 24 ώρες στο

Βέλγιο, από την επιδημία του κορονοϊού. Ο συνολικός αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε 705, παρότι τα νέα κρούσματα μειώθηκαν την Τρίτη 31/3.

Παράλληλα, 875 νέα κρούσματα καταγράφηκαν στη χώρα, ανεβάζοντας το σύνολο στα 12.775. Περίπου 4900 ασθενείς βρίσκονται στα νοσοκομεία, ενώ 1021 νοσηλεύονται στην εντατική. Ωστόσο και στην Ελλάδα σήμερα Τρίτη τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους

Τέλος, 1969 άνθρωποι πήραν εξιτήριο από την αρχή της κρίσης, οι 168 τις τελευταίες 24 ώρες.

ethnos.gr