Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Μανώλη Γλέζο

Η συγκινητική κίνηση για να τον τιμήσουν

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Μανώλη Γλέζο
Ενημέρωση 01.04.2020 09:01
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Μανώλη Γλέζο, Η κηδεία του θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε την απόδοση τιμών, για εκείνον.

Η κηδεία του Μανώλη Γλέζου θα γίνει σήμερα στο Α’ νεκροταφείο σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ μεσίστια θα κυματίζει η ελληνική σημαία στον βράχο της Ακρόπολης προς τιμήν του ήρωα της Εθνικής Αντίστασης.

Ο Γλέζος πέθανε σε ηλικία 97 στις 30 Μαρτίου. Ο εμβληματικός αγωνιστής νοσηλευόταν από τις 18 Μαρτίου σε κλινική, ενώ τις τελευταίες ημέρες η υγεία του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση. Μάλιστα τον Νοέμβριο είχε νοσηλευτεί στην εντατική του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ).

Σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία του Μανώλη Γλέζου

Η κηδεία του θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, ενώ στην Ακρόπολη θα κυματίζει η ελληνική σημαία στον βράχο, ως απόδοση τιμών, που ζήτησε ο πρωθυπουργός.

«Ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς, o αγωνιστής Μανώλης Γλέζος έφυγε την Δευτέρα 30 Μάρτη από την ζωή. Η οικογένειά του ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ, στο οποίο είχε νοσηλευτεί πολλές φορές στο παρελθόν, καθώς και τη Διοίκηση, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ, για τις άοκνες προσπάθειές τους, τις τελευταίες μέρες της ζωής του. Δείτε εδώ και τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του

Η κηδεία του Μανώλη Γλέζου, λόγω των περιορισμών που ισχύουν, θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Γνωρίζουμε ότι οι σκέψεις των ανθρώπων που τον γνώρισαν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, των φίλων του, των συναγωνιστών του, των συγγενών του και των συγχωριανών του, τον συντροφεύουν», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της οικογένειας του Μ. Γλέζου.

Τέλος, η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνου να γίνει δωρεά στη Βιβλιοθήκη Νίκου Ν. Γλέζου στ' Απεράθου (Τράπεζα Εurobank, Αρ. Λογαριασμού: 0026-0244-12-0201196948 IBAN GR6202602440000120201196948).

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μανώλης Γλέζος: Αυτό είναι το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατό του

Θρήνος - Πέθανε ο Μανώλης Γλέζος

Share