Απέραντη θλίψη - Πέθανε βρέφος 40 ημερών στην Κοζάνη

Θρήνος...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απέραντη θλίψη - Πέθανε βρέφος 40 ημερών στην Κοζάνη

Απέραντη θλίψη έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην Κοζάνη με την είδηση πως ένα βρέφος μόλις 40 ημερών πέθανε μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδίδουν το θάνατο του βρέφους στον φονικό ιό.

Η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του τραγικού θανάτου βρέφους, ηλικίας 40 ημερών, το οποίο διακομίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του το πρωί της Πέμπτης (2/4) στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Ακόμη μία πολύ δυσάρεστη είδηση μετά τον αιφνίδιο θάνατο του ηθοποιού Κωνσταντίνου Λεβαντή.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί να το επαναφέρουν δεν τα κατάφεραν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο νοσοκομείο έσπευσε και κλιμάκιο της Ασφάλειας Κοζάνης, προκειμένου να διερευνήσει όλα τα πιθανά ενδεχόμενα.

Πηγή: ethnos.gr

Ακόμη ένα βρέφος έχασε χθες τη ζωή του, αυτή τη φορά όμως από κορωνοϊό

Μία ακόμη μεγάλη τραγωδία σημειώθηκε λόγω του κορωνοϊού, μιας και έγινε γνωστή η είδηση πως ένα βρέφος μόλις έξι εβδομάδων, πέθανε μετά από μάχη που έδωσε με τον επικίνδυνο ιό.

Ένα βρέφος ηλικίας μόλις έξι εβδομάδων, το οποίο νοσηλευόταν από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας, πέθανε από τον κορωνοϊό στην Πολιτεία του Κονέκτικατ, ανακοίνωσε σήμερα ο Νεντ Λάμοντ, ο κυβερνήτης της Πολιτείας αυτής, που συνορεύει με τις ΗΠΑ.

«Οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν χθες το βράδυ ότι το μωρό ήταν θετικό στον Covid-19. Μας ραγίζει την καρδιά. Νομίζουμε ότι είναι ένα από τα νεότερα θύματα σε όλον τον κόσμο που πέθανε από επιπλοκές συνδεόμενες με τον Covid-19», ανέφερε στον λογαριασμό του στο Twitter ο κυβερνήτης.

Δείτε και τι ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας σήμερα, για τη χρήση των χειρουργικών μασκών από υγιείς πολίτες.

Πηγή: athensmagazine.gr