Έκτακτο - Στους 53 οι νεκροί από κορωνοϊό

Έσκασε τώρα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτο - Στους 53 οι νεκροί από κορωνοϊό

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα! Οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα ανέβηκαν στους 53, μιας και πριν από λίγη ώρα κατέληξε μία 90χρονη γυναίκα στην Καστοριά μετά από μάχη με τον επικίνδυνο ιό.

Η ηλικιωμένη γυναίκα αποτελεί το 53ο θύμα του κορoνοϊού στην Ελλάδα και το 8ο στην Καστοριά.

Ένας ακόμα ασθενής από κορονοϊό κατέληξε σήμερα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Πρόκειται για μια 90χρονη από τη Χρυσή Καστοριάς η οποία νοσηλευόταν στη Θεσσαλονίκη, έχοντας μεταφερθεί εκεί από το νοσοκομείο των Γρεβενών. Η ηλικιωμένη γυναίκα αποτελεί το 53ο θύμα του κορoνοϊού στην Ελλάδα και το 8ο στην Καστοριά.

Ρίξτε και μια ματιά σε όσα ανέφερε ο Στέλιος Πέτσας στις σημερινές του δηλώσεις για την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Νωρίτερα, άλλη μία γυναίκα κατέληξε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης στο οποίο νοσηλεύονταν τις τελευταίες μέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες τα παιδιά της άτυχης 78χρονης την μετέφεραν ανήμερα της 25ης Μαρτίου στη Φούστανη Πέλλας από όπου κατάγεται.

Συνολικά στα πέντε έχουν φτάσει τα κρούσματα κορονοϊού, σύμφωνα με τον δήμαρχο Αλμωπίας, Χρήστο Μπάτση. Όπως ανέφερε στο τηλεοπτικό σταθμό Open o κ. Μπάτσης, τα τέσσερα κρούσματα είναι από το στενό περιβάλλον του 66χρονου κτηνοτρόφου και το πέμπτο είναι η 78χρονη που κατέληξε.

Πηγή: ethnos.gr

Την ίδια στιγμή ανατριχίλα προκαλεί και το βίντεο που δημοσιεύθηκε για τον κορωνοϊό

Σκέτη ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, στο οποίο εμφανίζεται ο κορωνοϊός και απευθύνει ένα ηχηρό μήνυμα σε όλη την ανθρωπότητα, με σκοπό να εξηγήσει το λόγο για τον οποίο ήρθε στις ζωές μας.

Πολλά έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής για τους τρόπους με τους οποίος ο κορωνοϊός μπήκε στους ανθρώπινους οργανισμούς, ωστόσο ένα βίντεο που κυκλοφόρησε κατάφερε να αφήσει όλο τον κόσμο άφωνο.

Ο Ιταλός, Ντανίλο Καλαμπρέζε θέλησε να μοιραστεί μία σκέψη που έκανε, στην οποία εμφανίζεται ως κορωνοϊός και μιλάει σε όλη την ανθρωπότητα, εξηγώντας τα λάθη που έκανε μέχρι τώρα που την οδήγησε στο αδιέξοδο και στην υιοθέτηση του ιού.

Το βίντεο έχει ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου και τόσο τα λόγια όσο και οι εικόνες που μοιράζεται ο Ιταλός είναι ικανά να προκαλέσουν ανατριχίλα σε όποιον το βλέπει και να βάλουν τους ανθρώπους σε διαδικασία να σκεφτούν και να αναθεωρήσουν τις πράξεις τους.

Την ίδια στιγμή, ο κορωνοϊός συνεχίζει να επεκτείνεται ενώ στην Ελλάδα, οι θάνατοι ανέβηκαν στους 52 συνολικά!

Μερικά λόγια από το μήνυμα του κορωνοϊού

«Γεια σας. Είμαι ο Covid-19. Πολλοί από εσάς με γνωρίζουν πιο απλά ως κορονοϊό. Συγχωρέσατε με που δεν σας ενημέρωσα εγκαίρως. Γιατί είμαι εδώ; Ας πούμε ότι είμαι εδώ γιατί κουράστηκα να σας βλέπω να πηγαίνετε μπρος πίσω αντί να εξελίσσεστε. Κουράστηκα να σας βλέπω συνέχεια να καταστρέφετε με τα ίδια σας τα χέρια. Κουράστηκα με τον τρόπο που μεταχειρίζεστε τον πλανήτη μας…

Είστε όλοι ίδιοι. Μην κάνετε διακρίσεις μεταξύ σας. Σας απέδειξε ότι δεν υφίστανται αποστάσεις. Ταξίδεψα χιλιόμετρα μέσα σε ελάχιστο χρόνο χωρίς να το καταλάβετε… Όταν θα αρχίσετε τους εορτασμούς, εγώ θα έχω μόλις φύγει. Αλλά να θυμάστε να μην προσπαθείτε να είστε καλύτεροι άνθρωποι μόνο όσο διαρκεί η παρουσία μου. Αντίο!».