Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Live η ενημέρωση του Τσιόδρα για τον κορωνοϊό

Πόσα είναι τα κρούσματα;

Live η ενημέρωση του Τσιόδρα για τον κορωνοϊό
Ενημέρωση 03.04.2020 18:00
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Δείτε Live την ενημέρωση που γίνεται αυτήν την ώρα για τον κορωνοϊό και τις εξελίξεις που έχουμε. Πόσα είναι τα νέα κρούσματα στην χώρας μας σύμφωνα και με τον Σωτήρη Τσιόδρα; Ενημέρωση γίνεται και από τον υπουργό πολιτικής Προστασίας Νικό Χαρδαλιά.

Ειδικότερα σύμφωνα με τα όσα έχουν ειπωθεί μέχρι στιγμής τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα είναι στο σύνολό τους 1613 εκ των οποίων τα 99 νέα, σύμφωνα και την ενημέρωση.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς από μεριάς του εκτός των άλλων, έκανε έκκληση στον κόσμο να μείνει μέσα στο σπίτι, βοηθώντας έτσι και τις προσπάθειες που γίνονται. Ακόμα αναφέρθηκε και στα ξενοδοχεία που θα κλείσουν λόγω και των εξελίξεων.

Δείτε live την ενημέρωση

Οριστική ανακοίνωση από την Κεραμέως για τις Πανελλήνιες. Δείτε αναλυτικά όλα όσα αποκάλυψε για το μέλλον των σχολείων.

Περιμένουμε "πληθώρα κρουσμάτων" κορωνοϊού

Για πληθώρα κροσμάτων του ιού έκανε λόγο ο καθηγητής λοιμωξιολόγος Νίκος Σύψας μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

"Το ποια θα είναι η έκταση της διασποράς της νόσου, αλλά και το πόση επιτυχία είχαν τα μέτρα που έχουμε ήδη λάβει, θα φανεί μες στις επόμενες δύο ή τρεις εβδομάδες. [...] Η ύπαρξη σχετικά λίγων κρουσμάτων αυτή τη στιγμή δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.

Ο ιός συνεχίζει να διασπείρεται. Τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες θα έχουμε σίγουρα μεγάλη πληθώρα κρουσμάτων. Θα είναι χιλιάδες. Ελπίζουμε να είναι τόσα ώστε να μπορεί να τα διαχειριστεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας», και τόνισε επισημαίνοντας ότι «ο αριθμός των θανάτων που θα έχουμε εξαρτάται άμεσα από το πόσο θα αντέξει το σύστημα υγείας" είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

"Η ύπαρξη σχετικά λίγων κρουσμάτων αυτή τη στιγμή δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Ο ιός συνεχίζει να διασπείρεται. Τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες θα έχουμε σίγουρα μεγάλη πληθώρα κρουσμάτων. Θα είναι χιλιάδες. Ελπίζουμε να είναι τόσα ώστε να μπορεί να τα διαχειριστεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας".

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σωτήρης Τσιόδρας: Ο λοιμωξιολόγος που εμπιστεύονται εκατομμύρια Έλληνες

Συναγερμός στη Ριτσώνα - Άτομα έφυγαν από την δομή ενώ ήταν σε καραντίνα

Share