Κορωνοϊός: 57 οι νεκροί στην Ελλάδα

Αυξάνεται ο αριθμός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: 57 οι νεκροί στην Ελλάδα

Στους 57 έφτασαν οι νεκροί στην Ελλάδα από τον κορωνοϊό αφού κατέληξε ένας 52χρονος άνδρας στο νοσοκομείο "Αττικόν". Λίγη ώρα νωρίτερα είχαν πεθάνει ακόμη δυο άνδρες από τον ιό.

Νωρίτερα είχε καταλήξει στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» μια 72χρονη από το Καρυοχώρι Εορδαίας η οποία είχε χρόνιο πρόβλημα υγείας και νοσηλευόταν διασωληνωμένη, ένας 78χρονος άνδρας στην Αλεξανδρούπολη και ένας 66χρονος στην Πέλλα.

Όπως αναφέρει το e-ptolemeos.gr, κατέληξε η 72χρονη από το Καρυοχώρι Εορδαίας, μετά από πολυήμερη μάχη με τον Κορωνοϊό. Ήταν διασωληνωμένη, και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου και κατέληξε.

Το συμβάν έλαβε χώρα τις πρωινές ώρες σήμερα (3 Απριλίου), και πρόκειται για τον 3ο θάνατο ασθενούς με κορωνοϊό από την Εορδαία.

Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων πανελλαδικά πλέον είναι 56, με τους 15 να είναι από τη Δυτική Μακεδονία (7 στην ΠΕ Καστοριάς και 8 στην ΠΕ Κοζάνης). Δείτε και μια νέα έρευνα που σοκαρεί για το από που μπορεί να μεταδίδεται ο ιός

Λίγη ώρα νωρίτερα κατέληξαν ένας 66χρονος και ένας 78χρονος άνδρας

Στους 55 οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, αφού πριν λίγη ώρα κατελήξε ένας ακόμη 77χρονος άνδρας. Τα κρούσματα σύμφωνα με την χθεσινή ανακοίνωση ανέρχονται στα 1514.

Στους 55 ανέρχονται τα θύματα του κορωνοϊού στη χώρα μας, καθώς σήμερα το πρωί κατέληξαν δύο άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πέρα από τον 66χρονο που κατέληξε από κορωνοϊό στην Πέλλα, πέθανε ένας ακόμη ασθενής με κορωνοϊό, στην Αλεξανδρούπουλη.

Πηγή: iefimerida.gr

Και ο θάνατος ενός 66χρονου

Στους 54 έφτασαν οι νεκροί από τον κορωνοϊό, στην Ελλάδα καθώς ένας 66χρονος είχε υποκείμενο νόσημα και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Έδεσσας. Τα κρούσματα σύμφωνα με την χθεσινή ανακοίνωση ανέρχονται στα 1514.

Τους 54 έφτασαν οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα.

Τελευταίο θύμα ένας 66χρονος από το Μαυροβούνι Πέλλας που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Έδεσσας και είχε υποκείμενο νόσημα.