Νικόλαος Σπανός: Ανείπωτη θλίψη για τον πρώην CEO που πέθανε από κορωνοϊό

Ποιος ήταν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νικόλαος Σπανός: Ανείπωτη θλίψη για τον πρώην CEO που πέθανε από κορωνοϊό

Την Παρασκευή (3/4) έγινε γνωστή η είδηση για τον χαμό του 52χρονου Νικόλαου Σπανού φέρνοντας ανείπωτη θλίψη. Ο πρώην CEO πέθανε από κορωνοϊό και ήταν το τέταρτο θύμα που θρηνήσαμε μέσα σε μια ημέρα.

Την Παρασκευή στις 13:30 έχασε την μάχη με την ζωή ο Νικόλαος Σπανός που είχε διατελέσει στο παρελθόν ως CEO της Goodyear Dunlop Hellas.

Ακόμα ο άτυχος άνδρας , βάσει και των όσων αναφέρει το iefimerida.gr, δεν έπασχε από κάποιο υποκείμενο νόσημα, ενώ ο άτυχος άνδρας ήταν και πατέρας δύο παιδιών.

Ποιος ήταν ο Νικόλαος Σπανός;

Έχοντας ήδη διατελέσει από διάφορες θέσεις μέλος της Michelin και της Masterlease στην Ελλάδα, ο Νικόλαος Σπανός έλαβε τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή στην Goodyear Dunlop Hellas τον Ιανουάριο του 2002.

Τον Οκτώβριο του 2007 ο κ. Σπανός ορίστηκε ως ο νέος CEO και Γενικός Διευθυντής, Υπεύθυνος για Ελλάδα και Κύπρο, της Goodyear Dunlop Hellas, μια θέση από την οποία αποχώρησε τον Αύγουστο του 2018. Να πούμε βέβαια ότι από τον ίο ιό είχαμε και μια απώλεια στον χώρο της μόδας, καθώς πέθανε ο Sergio Rossi.

Πόσοι είναι οι άνθρωποι έχουν πεθάνει από κορωνοϊό - Το τέταρτο "θύμα' ο Νικόλαος Σπανός

Ο Νικόλαος Σπανός ήταν το τέταρτο θύμα που είχαμε την Παρασκευή (3/4) ενώ το πρωί του Σαββάτου ακόμα τέσσερις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στην χώρα μας, με τον αριθμό των νεκρών να είναι μέχρι στιγμής στους 67.

Ειδικότερα πρόκειται για ένα 84χρονο άντρα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, μια γυναίκα ηλικίας 91 ετών, από το Αττικόν, και έναν 82χρονο που νοσηλευόταν στο Σωτηρία, σύμφωνα και με τα όσα αναφέρει το protothema.gr.