Κορωνοϊός: Νοσοκόμα αποκαλύπτει την τραγική κατάσταση που επικρατεί στις ΗΠΑ - "Δεν μπορείς να αναπνεύσεις από τον πόνο"

Συγκλονίζει με τα λόγια της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Νοσοκόμα αποκαλύπτει την τραγική κατάσταση που επικρατεί στις ΗΠΑ -

Και ενώ ο κορωνοϊός συνεχίζει και "χτυπά" ανελέητα όλες τις χώρες, νοσοκόμα αποκαλύπτει την τραγική κατάσταση που επικρατεί στις ΗΠΑ λέγοντας, "Δεν μπορείς να αναπνεύσεις από τον πόνο".

Η Σαρέκα Γουίλιαμς εργάζεται ως νοσοκόμα στο κέντρο υγείας Gallatin Center for Rehabilitation & Healing στο Τενεσί, όπου περισσότερα από 100 άτομα έχουν βγει θετικοί στον ιό.

Η ίδια, δημοσίευσε ένα βίντεο στο προσωπικό προφίλ της στο Facebook, όπου περιγράφει τα συμπτώματα του κορωνοϊού και την κατάσταση που επικρατεί στο εξωτερικό με την πανδημία.

Όλα όσα είπε η νοσοκόμα για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στις ΗΠΑ και τον κορωνοϊό

«Δεν με έχουν πυροβολήσει ποτέ, αλλά αυτό είναι μάλλον χειρότερο» λέει η νοσοκόμα κατά τη διάρκεια του βίντεο, όπου τη βλέπουμε να πασχίζει να μιλήσει. Η ίδια θέλοντας να πάρει την κατάσταση στα χέρια της αποφάσισε να αφυπνίσει όσους δεν έχουν πάρει στα σοβαρά την πανδημία, ώστε να μένουν σπίτι, προστατεύοντας τους ίδιους και τους αγαπημένους τους. «Πονάει και πονάει πάρα πολύ. Καμιά φορά ο Θεός σε βγάζει από το comfort zone σου και τώρα εμπιστεύομαι τη ζωή μου στον Θεό».

«Δεν μπορείς να δεις την οικογένειά σου, μπορείς με το ζόρι να μιλήσεις, προσπαθείς όσο μπορεί να μην τρελαθείς» πρόσθεσε η νοσηλεύτρια, υπογραμμίζοντας ότι είναι μακριά από τα παιδιά της, σε κρεβάτι νοσοκομείου, σε άσχημη κατάσταση, ενώ θα ήθελε να είναι κοντά τους.

«Δυσκολεύεσαι να φας, δυσκολεύεσαι να περπατήσεις. Δεν μπορείς να ανασάνεις γιατί πονάς υπερβολικά. Δεν νιώθει οργή ή θυμό. Πονάω» είπε η Γουίλιαμς, τονίζοντας, «Μείνετε σπίτι, αυτό είναι κάτι που δε θέλετε να περάσετε».

Τελειώνοντας το βίντεο, δηλώνει ότι θα βγει νικήτρια από αυτόν τον αγώνα και ενθαρρύνει όσους μάχονται την πανδημία και όσους νοσούν να μην τα παρατήσουν και να συνεχίσουν αυτόν τον αγώνα. Δείτε ωστόσο και την σημαντική ανακοίνωση που έκανε χθες ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσίοδρας. Ποια αυτά που είπε για τον ιό ο εκπρόσωπος του υπουργείου;.