Κορωνοϊός: Σοκ στην Βρετανία - Νεκρό 5χρονο αγόρι

708 θάνατοι σε ένα 24ωρο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Σοκ στην Βρετανία - Νεκρό 5χρονο αγόρι

Ο κορωνοϊός συνεχίζει και θερίζει σε όλες τις χώρες, και αυτή τη φορά προκαλεί σοκ στην Βρετανία με 708 θανάτους σε ένα 24ωρο, ανάμεσα στους οποίους και ένα νεκρό 5χρονο αγόρι.

Ένα παιδί ηλικίας 5 ετών βρίσκεται ανάμεσα στα 708 νέα θύματα του κορωνοϊού στη Βρετανία. Ο συνολικός αριθμός των νεκρών στη χώρα ανέβηκε στους 4.313.

3. 735 νέα κρούσματα σημειώθηκε το τελευταίο 24ωρο με τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων να είναι πλέον στα 41.903. Δείτε ωστόσο πίσω στα δικά μας και την σημαντική ανακοίνωση που έκανε χθες ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσίοδρας. Ποια αυτά που είπε για τον ιό ο εκπρόσωπος του υπουργείου;

Εκτός από την Βρετανία που βρέθηκε νεκρό 5χρονο αγόρι σε ίδια και χειρότερη μοίρα οι ΗΠΑ

Η Σαρέκα Γουίλιαμς εργάζεται ως νοσοκόμα στο κέντρο υγείας Gallatin Center for Rehabilitation & Healing στο Τενεσί, όπου περισσότερα από 100 άτομα έχουν βγει θετικοί στον ιό.

Η ίδια, δημοσίευσε ένα βίντεο στο προσωπικό προφίλ της στο Facebook, όπου περιγράφει τα συμπτώματα του κορωνοϊού και την κατάσταση που επικρατεί στο εξωτερικό με την πανδημία.

«Δεν μπορείς να δεις την οικογένειά σου, μπορείς με το ζόρι να μιλήσεις, προσπαθείς όσο μπορεί να μην τρελαθείς» πρόσθεσε η νοσηλεύτρια, υπογραμμίζοντας ότι είναι μακριά από τα παιδιά της, σε κρεβάτι νοσοκομείου, σε άσχημη κατάσταση, ενώ θα ήθελε να είναι κοντά τους.

«Δυσκολεύεσαι να φας, δυσκολεύεσαι να περπατήσεις. Δεν μπορείς να ανασάνεις γιατί πονάς υπερβολικά. Δεν νιώθει οργή ή θυμό. Πονάω» είπε η Γουίλιαμς, τονίζοντας, «Μείνετε σπίτι, αυτό είναι κάτι που δε θέλετε να περάσετε».

Τελειώνοντας το βίντεο, δηλώνει ότι θα βγει νικήτρια από αυτόν τον αγώνα και ενθαρρύνει όσους μάχονται την πανδημία και όσους νοσούν να μην τα παρατήσουν και να συνεχίσουν αυτόν τον αγώνα.