Σάββατο, 30 Μαΐου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Νέα παράταση - Μέχρι πότε θα ισχύσουν τα μέτρα;

Τι ανέφερε ο Χαρδαλιάς;

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Νέα παράταση - Μέχρι πότε θα ισχύσουν τα μέτρα;
Ενημέρωση 04.04.2020 18:50
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Νέα παράταση παίρνει η απαγόρευση κυκλοφορίας, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς στην σημερινή ενημέρωση των κρουσμάτων. Μέχρι πότε θα ισχύσουν τα νέα μέτρα ωστόσο;

Την παράταση των μέτρων για τον κορωνοϊό και της απαγόρευσης κυκλοφορίας μέχρι τις 27 Απριλίου ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς σήμερα.

«Σε όλη τη διάρκεια των μέτρων για τον κορωνοϊό δεν θα είναι δυνατή η αλλαγή του τόπου κατοικίας σε επίσημα έγγραφα» ανέφερε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Όλα όσα ανέφερε ο Χαρδαλιάς για την απαγόρευση κυκλοφορίας και την νέα παράταση

«Καταβάλλεται τεράστια προσπάθεια για να προστατεύασουμε τους συνανθρώπους μας και το δημόσιο σύστημα υγείας. Η ενότητα και η πειθαρχία που έχει δείξει στη συντριπτική της πλειοψηφία η ελληνική κοινωνία μας έχει επιτρέψει να έχουμε διαφορετική πορεία από άλλες χώρες. Σε ελάχιστες ώρες αυτό μπορεί να ανατραπεί. Να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα με την ίδια επιμονή, την ίδια υπομονή και το ίδιο πείσμα, ώστε να συνεχίσουμε να κρατάμε την τύχη μας στα χέρια μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανέφερε, «Η αλλαγή του τόπου κατοικίας θα εξετάζεται σε εξαιρετικές περιπτώσεις», ανέφερε και πρόσθεσε ότι «σε σχέση με τους μέχρι τώρα περιορισμούς, στο επίκεντρο της προσοχής μας βρίσκοννται οι συμπολίτες μας με σοβαρά προβλήματα υγείας που έχουν ανάγκη τη σωματική άσκση. Να έχουν μαζί τους το απαραίτητο δικαιολογητικό και τη γνωμοδότηση από τον γιατρό τους».

«Κάποιοι επιμένουν με τεχνάσματα και δικαιολογίες να υπονομεύσουν την τεράστια προσπάθεια που κάνουμε. Σήμερα παρατηρήθηκε αυξημένη κινητικότητα στους παραδρόμους εθνικών οδών. Δεν θα μείνουμε απαθείς. Αυτοί οι λίγοι ακούνε τα αισιόδοξα μηνύματα, τα ερμηνεύουν λάθος και η στάση τους είναι απολύτως αντικοινωνική. Θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των υπολοίπων. Δεν βλέπουν τι γίνεται δίπλα μας στην Ευρώπη; Αν χαλαρώσουμε ιός θα μας τσακίσει. Θα δείξουμε μηδενική ανοχή. Είναι σημαντικό να αποφύγουμε τα λάθη να μη γκρεμίσουμε ό,τι χτίσαμε», δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς. Πόσα είναι τα νέα κρούσματα αλλά και οι θανάτοι;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Οι νέες ψυχές που πέθαναν από κορωνοϊό - Ο ένας ήταν μόλις 13

Γυναίκα 101 χρονών που νοσούσε από κορωνοϊό ανάρρωσε

Share