Κορωνοϊός: Σοκάρει με τα λόγια του ο γιος του 52χρονου που έχασε την ζωή του από τον ιό

"Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν πρέπει να βγαίνει έξω"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Σοκάρει με τα λόγια του ο γιος του 52χρονου που έχασε την ζωή του από τον ιό

"Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν πρέπει να βγαίνει έξω" Σοκάρει με τα λόγια του ο γιος του 52χρονου που έχασε την ζωή του από τον κορωνοϊό. Ο ίδιος θέλησε να μιλήσει για να τονίσει την σοβαρότητα του ζητήματος.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η εκπομπή «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» αποκάλυψε ότι πριν από 15 ημέρες ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε παρουσιάσει συμπτώματα, όπως πυρετό, βήχα, εξάντληση, όμως μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα η κατάσταση του επιδεινώθηκε και έτσι μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Εκεί νοσηλεύτηκε για δώδεκα ημέρες, ωστόσο, ο οργανισμός του δεν άντεξε και κατέληξε χθες το μεσημέρι. Η δημοσιογράφος της εκπομπής, Πόπη Παπαδοπούλου, επικοινώνησε με τον 25χρονο γιο του άτυχου άνδρα, ο οποίος και έδωσε ηχηρά λόγια για το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στον πλανήτη.

Σοκάρει με τα λόγια του ο γιος του 52χρονου που έχασε την ζωή του από τον ιό - Όλα όσα είπε

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Είμαι καλύτερα εγώ. Αλλά δεν ξέρετε… είναι ψυχολογικό το θέμα τώρα. Πολύ δύσκολα. Ο πατέρας μου δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα. Ήταν υγιέστατος και έφυγε… τον πήρε ο ιός. Τον πήρε. Δυστυχώς ο κορωνοϊός, αυτό δεν μπορεί να καταλάβει ο κόσμος, χτυπάει και ανθρώπους που δεν έχουν υποκείμενα νοσήματα, όπως και εμένα.

Δέκα ημέρες είχα 39 πυρετό και τώρα είμαι μέσα άλλες πόσες… Μιάμιση εβδομάδα μέσα στο νοσοκομείο. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν πρέπει να βγαίνει έξω. Δηλαδή πόσο μυαλό θέλει ο κόσμος να το δει παραπάνω

Ποιος ήταν ο Νικόλαος Σπανός;

Έχοντας ήδη διατελέσει από διάφορες θέσεις μέλος της Michelin και της Masterlease στην Ελλάδα, ο Νικόλαος Σπανός έλαβε τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή στην Goodyear Dunlop Hellas τον Ιανουάριο του 2002.

Τον Οκτώβριο του 2007 ο κ. Σπανός ορίστηκε ως ο νέος CEO και Γενικός Διευθυντής, Υπεύθυνος για Ελλάδα και Κύπρο, της Goodyear Dunlop Hellas, μια θέση από την οποία αποχώρησε τον Αύγουστο του 2018. Να πούμε βέβαια ότι από τον ίο ιό είχαμε και μια απώλεια στον χώρο της μόδας, καθώς πέθανε ο Sergio Rossi.