Γιαγιά 104 ετών κατάφερε να νικήσει τον κορωνοϊό - Τι αποκάλυψε;

Ποιο το "μυστικό" της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιαγιά 104 ετών κατάφερε να νικήσει τον κορωνοϊό - Τι αποκάλυψε;

Γιαγιά 104 ετών και όμως κατάφερε να νικήσει τον κορωνοϊό και τόνισε μάλιστα, "Μετά από δύο πολέμους επέζησα και από την πανδημία". Δεν μπορεί να το πιστέψει ούτε η ίδια. Δείτε τι αποκάλυψε.

Η Ιταλίδα γιαγιά Άντα Τζανούσο ύστερα από δύο Παγκόσμιους Πολέμους, επέζησε και από την πρωτόγνωρη για την σύγχρονη ανθρωπότητα πανδημία, η οποία έχει κοστίσει τη ζωή σε αμέτρητους ανθρώπους σε όλον τον κόσμο.

Η απίθανη αυτή κυρία επέστρεψε στο σπίτι της υγιής και χαμογελαστή. Η γιαγιά Άντα μένει σε γηροκομείο, στην πόλη Λεσόνα, κάτι που ήταν δική της επιλογή, υπογραμμίζει ο γιος.

Όλα όσα ανέφερε ο γιος της γιαγιάς 104 ετών που κατάφερε να νικήσει τον κορωνοϊό

Όπως διαβάζουμε στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, το γηροκομείο όπου έμενε η 104χρονη μετρά ήδη 21 θύματα λόγω πνευμονίας, 9 από τα οποία είχαν κάνει το τεστ για τον ιό και είχε βγει θετικό.

«Σαν από θαύμα, επέζησε» είπε ο γιος της, Τζιανπέτρο μιλώντας στο Corriere della Sera, προσθέτοντας «Είναι μια γυναίκα δυνατή και θαρραλέα. Τη βοήθησε η πίστη της και η συνήθειά της να βρίσκεται πάντα έξω για να παίρνει καθαρό αέρα, ακόμα και για να φροντίσει απλώς τον κήπο».

Guarire a 104 anni dal coronavirus. Ada Zanusso ci è riuscita. Dopo le due guerre mondiali, ha anche superato il virus...

Posted by Corriere della Sera on Saturday, April 4, 2020

Την ίδια στιγμή είχαμε νεότερα με τα τα κρούσματα στην Ελλάδα - Στους πόσους οι νεκροί;

Τι ανέφερε ο Σωτήρης Τσιόδρας στην καθημερινή του ενημέρωση; Όπως έγινε γνωστό στα 1.735 έφτασαν τα κρούσματα στην Ελλάδα! Στους πόσους οι νεκροί ωστόσο;

Στους 73 είναι πλέον οι νεκροί στη χώρα μας από κορωνοϊό, καθώς πέντε ακόμη άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργείου υγείας.

Ανακοινώνονται επίσης 62 νέα κρούσματα του κορωνοϊού, ενώ την Κυριακή έγινε γνωστό ότι δύο ακόμη άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον επικίνδυνο ιό.

Συγκεκριμένα, από τη ζωή έφυγε ένας 75χρονος από την Κέρκυρα, ο οποίος νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Η κατάσταση του άνδρα επιδεινώθηκε ραγδαία τα ξημερώματα. Ακόμη, την τελευταία της πνοή άφησε και μια 89χρονη στο νοσοκομείο Καστοριάς.

Πηγή: iefimerida.gr