Κορωνοϊός: Πέθανε Έλληνας δημοσιογράφος που ζούσε στο Παρίσι

Πέθανε την ίδια ημέρα και η Γαλλίδα σύντροφός του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Πέθανε Έλληνας δημοσιογράφος που ζούσε στο Παρίσι

Ο κορωνοϊός συνεχίζει και χτυπά καθώς έγινε γνωστό πως πέθανε Έλληνας δημοσιογράφος που ζούσε στο Παρίσι από τον ιό, την ίδια μέρα με την Γαλλίδα σύντροφό του. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για το ζευγάρι;

Την τελευταία του πνοή άφησε από κορωνοϊό ο δημοσιογράφος από την Κρήτη, Μιχάλης Φρουδαράκης, που ζούσε στο Παρίσι.

Ο άτυχος άνδρας έσβησε νικημένος από την πανδημία. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι από τον φονικό ιό έφυγε την ίδια ημέρα και η Γαλλίδα σύντροφός του.

Την θλιβερή είδηση γνωστοποίησε ο ανιψιός του εκλιπόντος, πιλότος, Νίκος Φρουδαράκης, με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook. Έλληνας ναυτικός ωστόσο έγινε γνωστό σήμερα πως πέθανε επίσης, σε νοσοκομείο του Μεξικού.

Εκτός από τον Έλληνα δημοσιογράφο που ζούσε στο Παρίσι συναγερμός σήμανε και στην Θεσσαλονίκη που βρέθηκαν θετικές στον ιό νοσοκόμες

Συναγερμός σήμανε στην Θεσσαλονίκη καθώς βρέθηκαν θετικές τρεις νοσηλεύτριες στον κορωνοϊό! Σε ποιο νοσοκομείο εντοπίστηκαν και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για την κατάστασή τους;

Πρόκειται για νοσηλεύτριες του νοσοκομείου “Παπανικολάου” της Θεσσαλονίκης, οι οποίες βρέθηκαν θετικές στον κορωνοϊό, όπως αποκάλυψαν τα αποτελέσματα των εξετάσεών τους.

Οι δύο από αυτές εργάζονταν στην Πνευμονολογική κλινική και η τρίτη στην Β’ Χειρουργική. Να σημειωθεί ότι από την ημέρα που το “Παπανικολάου” ορίστηκε ως νοσοκομείο αναφοράς, οι συγκεκριμένες κλινικές λειτουργούσαν αποκλειστικά για τον κορωνοϊό.

Το μοναδικό σύμπτωμα της νόσου που έχουν εμφανίσει μέχρι στιγμής οι τρεις νοσηλεύτριες είναι ο πυρετός.“Μέχρι το Σάββατο (σ.σ. 04.04.2020) οι τρεις αυτές συνάδελφοί μας εργάζονταν κανονικά. Η είδηση ότι νόσησαν έχει προκαλέσει ανησυχία στο νοσοκομείο. Θα πρέπει να γίνει ιχνηλάτηση των επαφών τους και να μπούνε αρκετοί συνάδελφοι σε καραντίνα. Δεν υπάρχει επαρκές προστατευτικό υλικό και δεν γίνονται, όπως έχουμε ζητήσει, συχνοί εργαστηριακοί έλεγχοι στο προσωπικό” δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Πηγή: athensmagazine.gr