Συναγερμός! Φωτιά στη Λαχαναγορά του Ρέντη

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συναγερμός! Φωτιά στη Λαχαναγορά του Ρέντη

Συναγερμός! Φωτιά ξέσπασε στη λαχαναγορά στου Ρέντη. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε κατάστημα εντός της Λαχαναγοράς. Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες.

Φωτιά ξέσπασε στη λαχαναγορά στου Ρέντη.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε κατάστημα εντός της Λαχαναγοράς. Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα. Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια της φωτιάς.

Να πούμε ότι είχαμε και στην Θεσσαλονίκη, μια θλιβερή είδηση καθώς μια γυναίκα έχασε την ζωή της μετά από φωτιά που ξέσπασε.

athensmagazine.gr

Πριν την λαχαναγορά στο Ρέντη φωτιά ξέσπασε στο Ανάκτορο του Βερολίνου

Φωτιά ξέσπασε στο Ανάκτορο του Βερολίνου όπως έγινε γνωστό νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης (8/4). Ποια αυτά που λένε οι πρώτες πληροφορίες για την είδηση που σοκάρει;

Πυρκαγιά ξέσπασε στο Ανάκτορο του Βερολίνου στο κέντρο της γερμανικής πρωτεύουσας, όπου πραγματοποιούνται εκτεταμένες εργασίες στο πλαίσιο της ανακατασκευής του.

Αυτό ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία, η οποία ανέφερε έναν τραυματία. Ογδόντα πυροσβέστες έχουν σπεύσει στο σημείο προκειμένου να καταφέρουν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά η οποία έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο σύννεφο μαύρου καπνού που είναι ορατό από κάθε σημείο της γερμανικής πρωτεύουσας.

Πηγή: iefimerida.gr

Πριν την φωτιά στο Ανάκτορο του Βερολίνου είχε ξεσπάσει και φωτιά στο Τσερνόμπιλ που έφερε αύξηση της ραδιενέργειας

Ειδικότερα η Ουκρανία ανέφερε την Κυριακή (5/4) ότι μια αύξηση της ραδιενέργειας, λόγω μιας δασικής πυρκαγιάς που ξέσπασε την προηγούμενη, στη ζώνη αποκλεισμού που περιβάλλει τον πυρηνικό σταθμό του Τσερνόμπιλ, όπου το 1986 σημειώθηκε το χειρότερο πυρηνικό δυστύχημα στην ιστορία της ανθρωπότητας.

"Υπάρχουν άσχημες ειδήσεις: η ραδιενέργεια είναι υψηλότερη από το κανονικό στο επίκεντρο της φωτιάς", δήλωσε στο Facebook ο Εγκορ Φιρσόφ, επικεφαλής της υπηρεσίας οικολογικής επιθεώρησης.

Ο Φιρσόφ συνόδευσε το μήνυμά του με βίντεο που δείχνει έναν μετρητή Γκάιγκερ (για την ανίχνευση και μέτρηση της ακτινοβολίας) που εμφανίζει επίπεδο ραδιενέργειας 16 φορές υψηλότερο από το κανονικό. Οι φλόγες εισέβαλαν σε περισσότερα από 1.000 στρέμματα της δασικής έκτασης που βρίσκεται γύρω από τον κατεστραμμένο πυρηνικό σταθμό, περίπου εκατό χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας, του Κιέβου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ