Φωτιά σε σπίτι στην Θεσσαλονίκη - Εντοπίστηκε πτώμα

Στο σημείο η πυροσβεστική

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτιά σε σπίτι στην Θεσσαλονίκη - Εντοπίστηκε πτώμα

Φωτιά ξέσπασε την Πέμπτη (9/4) σε σπίτι στη Θεσσαλονίκη με την πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο να εντοπίζει ένα απανθρακωμένο πτώμα. Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το τραγικό περιστατικό;

Ειδικότερα νεκρός εντοπίστηκε ένας άνδρας, περίπου 60 ετών, επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε το πρωί σε διαμέρισμα επί της οδού Ισαύρων, στη Θεσσαλονίκη. Ο άνδρας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, εντοπίστηκε απανθρακωμένος, σύμφωνα και με το τοπικό μέσο thestival.gr.

Στο συμβάν επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 2 οχήματα. Να σημειώσουμε ότι φωτιά είχε ξεσπάσει και στου Ρέντη. Τι ακριβώς συνέβη;

Εκτός από την Θεσσαλονίκη, όπου εντοπίστηκε πτώμα είχαμε τραγωδία και στη Φιλοθέη με ηλικιωμένη να πεθαίνει σε φωτιά

Τραγωδία σημειώθηκε στην Φιλοθέη με την είδηση πως βρέθηκε στο σπίτι της νεκρή ηλικιωμένη από φωτιά. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για την άτυχη γυναίκα;

Ειδικότερα, η φωτιά είχε ξεσπάσει σε μονοκατοικία επί της Λεωφόρου Σταύρου Γεωργίου, στον δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού Αττικής. Τη γυναίκα εντόπισαν οι Πυροσβέστες που κατέφθασαν στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Ενώ όπως έγινε γνωστό στο σημείο επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Συναγερμός είχε σημάνει και στον Έβρο για φωτιά

Στην άλλη πλευρά των συνόρων άναψε μεγάλη φωτιά, η οποία εξαπλώθηκε και έθεσε σε συναγερμό τις δυνάμεις του ελληνικού στρατού και σωμάτων ασφαλείας στις Καστανιές.

Η φωτιά ξέσπασε στην πλευρά της Τουρκίας, αλλά προς το παρόν είναι άγνωστο το πως ξεκίνησε,.

Σε αναρτήσεις στο διαδίκτυο πάντως, γινόταν λόγος για επεισόδια μεταξύ τουρκικής αστυνομίας και μεταναστών, καθώς και πως οι αστυνομικοί καίνε τις σκηνές τους, με σκοπό να απομακρυνθούν από τα σύνορα, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από επίσημη πηγή προς το παρόν.

Η κατάσταση έδειχνε να ηρεμεί τα τελευταία 24ωρα, καθώς οι τουρκικές αρχές ανέφεραν πως θα απομακρύνουν τους μετανάστες από τα σύνορα και το Παζαρκιουλέ. Αρκετοί ωστόσο παραμένουν στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Πηγή: iefimerida.gr