Live οι δηλώσεις του Στέλιου Πέτσα

Παρακολουθήστε τες εδώ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Live οι δηλώσεις του Στέλιου Πέτσα

Σας έχουμε live τις δηλώσεις που κάνει αυτή τη στιγμή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας για τα νέα οικονομικά μέτρα που θα ληφθούν ενόψει των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν λόγω του κορωνοϊού.

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως λόγω Πάσχα και προκειμένου να αποφευχθούν οι μετακινήσεις, θα αυξηθούν οι έλεγχοι σε όλες τις επαρχίες.

Τόνισε επίσης πως αν κάποιος θελήσει να μετακινηθεί με την δικαιολογία της πρώτης κατοικίας, δε θα μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι του μέχρι να γίνει άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Παρακολουθήστε τες εδώ:

Περισσότερα σε λίγο...

Σε χθεσινή ενημέρωσή του, ο Στέλιος Πέτσας, ξεκαθάρισε πως με τις υπάρχουσες συνθήκες θα πρέπει να παραταθούν τα μέτρα προκειμένου να κάνουμε καλοκαίρι. Δείτε εδώ όσα είπε.

Το αυστηρό του μήνυμα για τα μέτρα για τον κορωνοϊό

«Η επιλογή συμπολιτών μας να μετακινηθούν στην επαρχία, ειδικά μετά από τις συστάσεις μας να μην το πράξουν, συνιστά αντικοινωνική συμπεριφορά», υπογραμμίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

«Θέτει σε κίνδυνο τόσο τους ίδιους, αφού θα βρίσκονται σε απομακρυσμένα μέρη στα οποία δεν θα υπάρχει η ίδια ευκολία περίθαλψης σε περίπτωση που νοσήσουν, όσο και τους συμπολίτες μας που ζουν σε αυτά τα μέρη.
Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως μπορεί να έχουμε μολυνθεί με τον ιό ακόμα κι αν δεν εμφανίζουμε συμπτώματα. Και στο μεταξύ να διασπείρουμε τον ιό σε κοινότητες σε όλη την Ελλάδα. Όποιος έχει επιλέξει να καταφύγει στο χωριό του, πρέπει να συμπεριφερθεί σαν να έχει ήδη τον ιό – να αποφύγει κάθε επαφή και να μείνει στο σπίτι του πάση θυσία», τονίζει ο κ. Πέτσας.