Βρέθηκε νεκρή η αγνοούμενη στα Τρίκαλα

Έσκασε τώρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βρέθηκε νεκρή η αγνοούμενη στα Τρίκαλα

Νεκρή βρέθηκε το μεσημέρι η γυναίκα που αγνοείτο από χθες, στον Ληθαίο ποταμό, μετά από συντονισμένες ενέργειες δυνάμεων της ΕΜΑΚ, η αγνοούμενη στα Τρίκαλα! Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες;

Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος της 32χρονης Νάντιας Σούρλα από τα Τρίκαλα, η οποία νοσηλευόταν επί δύο εβδομάδες στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Σύμφωνα με το trikala365.gr, η Κωνσταντίνα (Νάντια) Σούρλα άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Πέμπτης (27.02.2020) σκορπώντας θλίψη στην οικογένειά της αλλά και όσους τη γνώριζαν. Η νεαρή μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου επισκέφθηκε γιατρό στη Λάρισα προκειμένου να κάνει μια εξαγωγή δοντιού και το βράδυ επέστρεψε στο σπίτι της.

Το πρωί του Σαββάτου (15.02.2020) αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε. Άμεσα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου διασωληνώθηκε και το βράδυ της Κυριακής (16.02.2020) διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου και νοσηλεύτηκε με τεχνητό κώμα.

νεκρή αγνοούμενη Τρίκαλα

Θρίλερ επικράτησε εκτός από την αγνοούμενη στα Τρίκαλα και στην Αργολίδα με άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός

Θρίλερ στην Αργολίδα με άντρα που ήταν αγνοούμενος από το απόγευμα της Τρίτης καθώς βρέθηκε νεκρός. Ο άτυχος ψαράς εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. Που βρέθηκε η σορός του 53χρονου άνδρα που είχε εξαφανιστεί;

Εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, η σορός του 53χρονου ψαρά από το Τολό Αργολίδας, ο οποίος ήταν αγνοούμενος από το απόγευμα της Τρίτης.

Η σορός του άτυχου 53χρονου εντοπίστηκε από σκάφος του Λιμενικού Ναυπλίου να επιπλέει ανάμεσα στην θαλάσσια περιοχή των Ιρίων και της νήσου Πλατειάς.

Σημειώνεται ότι ο ερασιτέχνης ψαράς έφυγε χθες το απόγευμα από το σπίτι του με την ξύλινη βάρκα του -η οποία δεν έχει εντοπιστεί ακόμα- και από τότε χάθηκαν τα ίχνη του.

Στις 8.30 το βράδυ, συγγενείς του που ανησύχησαν ειδοποίησαν το Λιμεναρχείο Ναυπλίου και λίγα λεπτά αργότερα στήθηκε η επιχείρηση για τον εντοπισμό του.Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες δήμαρχος που αγνοούνταν για 1 χρόνo βρέθηκε νεκρός σε ποτάμι!

Στην επιχείρηση συμμετείχαν 5 επαγγελματικά σκάφη, 2 σκάφη του Λιμενικού και 2 ρυμουλκά.

Πηγή: www.argolikeseidhseis.gr