Μπόρις Τζόνσον: Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας του - Τι αναφέρουν οι νέες πληροφορίες

Όλες οι εξελίξεις για τον Βρετανό πρωθυπουργό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μπόρις Τζόνσον: Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας του - Τι αναφέρουν οι νέες πληροφορίες

Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας του Μπόρις Τζόνσον, τι αναφέρουν οι νέες πληροφορίες για τον Βρετανό πρωθυπουργό που νοσηλεύεται εδώ και μέρες στην εντατική μετά από επίμονα συμπτώματα που είχε.

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται ο Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος εισήχθη στην εντατική, τη Δευτέρα, λόγω κορωνοϊού.

Σύμφωνα με νέα ενημέρωση της Ντάουνινγκ Στριτ, ο «Μπόρις Τζόνσον είχε μια καλή νύχτα και η κατάσταση της υγείας του συνεχίζει να βελτιώνεται στην εντατική του νοσοκομείου του St Thomas. Είναι ευδιάθετος και συνεχίζει να λαμβάνει τυπική θεραπεία οξυγόνου». Πρόσθεσε, δε, ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός είναι έχει επαφή με Νο 10 εάν απαιτείται, αλλά δεν κάνει καμία δουλειά.

Η Ντάουνινγκ Στριτ ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τα μηνύματα υποστήριξης προς τον Μπόρις Τζόνσον, προσθέτοντας ότι τα χειροκροτήματα για όσους εργάζονται στη μάχη κατά του κορωνοϊού αποτελούν «υπέροχες ενοποιητικές στιγμές για όλη τη χώρα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπόρις Τζόνσον εισήχθη στην εντατική, το απόγευμα της Δευτέρας, καθώς τα συμπτώματα κορωνοϊού συνέχιζαν να είναι επίμονα. Μετά από συμβουλή του γιατρού του, ο Βρετανός πρωθυπουργός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς ο πυρετός δεν υποχωρούσε.Εκτός από τον Βρετανό πρωθυπουργό, με συμπτώματα κορωνοϊού η έγκυος μνηστή του Μπόρις Τζόνσον! Τι ανέφερε για την υγεία της;

Πηγή: iefimerida.gr

Λίγο πριν όμως δηλώσεις είχε κάνει και η σύντροφος του Μπόρις Τζόνσον

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τον Πρωθυπουργό της Βρετανίας και την υγεία του! Νέες δηλώσεις είχαμε από τη σύζυγο του Τζόνσον, όπου αποκάλυψε ποια η κατάσταση του τώρα.

Θετικά είναι τα νέα που απορρέουν από τη Βρετανία, σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Μπόρις Τζόνσον, η οποία διαρκώς βελτιώνεται, σύμφωνα με την Κυβέρνηση, ενώ φαίνεται πως ο πρωθυπουργός της χώρας μίλησε και με την έγκυο σύζυγό του, Κάρι Σίμοντς.

Όλα όσα ανέφερε η σύζυγος του Τζόνσον για την κατάσταση του τώρα

Ο Μπόρις Τζόνσον παραμένει πάντως στην εντατική και, όπως είπε ο Υπουργός Οικονομικών, δεν είναι συνέχεια ξαπλωμένος αλλά μιλάει κανονικά και αστειεύεται κιόλας με τους γιατρούς και τις νοσοκόμες του.

Η Ντάουνινγκ Στριτ ανακοίνωσε επίσης ότι η πρόοδός του είναι σταθερή και έχει επαφές με όσους χρειάζεται. Και μπορεί να μην επιβεβαίωσε ότι επικοινώνησε με την σύντροφό του, Κάρι Σίμοντς η οποία σε λίγες εβδομάδες θα φέρει στον κόσμο το παιδί τους, αλλά αυτό θεωρείται από όλους βέβαιο.

Παρά τα καλά νέα για τον Βρετανό πρωθυπουργό, κορυφαίος καθηγητής ιατρικής προειδοποίησε ότι θα χρειαστεί μήνες για να επιστρέψει πλήρως στα καθήκοντά του.

Πηγή: Athensmagazine.gr