Κορωνοϊός: Ακόμη ένας νεκρός από την Καστοριά

Πόσο χρονών ήταν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Ακόμη ένας νεκρός από την Καστοριά

Ακόμη ένας νεκρός από την Καστοριά λόγω του κορωνοϊού. O 79χρονος από τη Μεσοποταμία νοσηλευόταν στo ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για τον θάνατο του.

Ακόμη ένας νεκρός από κορωνοϊό από την Καστοριά και συγκεκριμένα από την Μεσοποταμία, η οποία βρίσκεται σε καραντίνα.

Πρόκειται για ένα 79χρονο, χωρίς υποκείμενο νόσημα, ο οποίος νοσηλευόταν τις τελευταίες 10 ημέρες στην εντατική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Στην εντατική του ΑΧΕΠΑ νοσηλεύονται άλλοι δύο άνθρωποι από την ίδια περιοχή.

Όπως δήλωσε στo protothema.gr ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος τις τελευταίες ημέρες δεν υπάρχουν νέα κρούσματα από την περιοχή, γεγονός που δείχνει ότι τα μέτρα αποδίδουν.Δείτε ωστόσο και τα όσα λένε οι ερευνητές για το lockdown. Πόσο αναμένεται να κρατήσει όλο αυτό;

Εκτός από τον νεκρό ο Σωτήρης Τσιόρδας ανακοίνωσε τα νέα κρούσματα

Δείτε Live την ενημέρωση που γίνεται αυτήν την ώρα για τον κορωνοϊό και τις εξελίξεις που έχουμε. Πόσα είναι τα νέα κρούσματα στην χώρας μας σύμφωνα και με τον Σωτήρη Τσιόδρα; Ενημέρωση γίνεται και από τον υπουργό πολιτικής Προστασίας Νικό Χαρδαλιά.

Ειδικότερα σύμφωνα με τα όσα έχουν ειπωθεί μέχρι στιγμής τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα είναι στο σύνολό τους 1995, εκ των οποίων 71 είναι τα νέα και 79 διασωληνωμένοι και 86 είναι οι νεκροί.