Κορωνοϊός: Κατέληξε γυναίκα στον Ευαγγελισμό - 90 οι νεκροί

Πόσο χρονών ήταν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Κατέληξε γυναίκα στον Ευαγγελισμό - 90 οι νεκροί

Κατέληξε γυναίκα στον Ευαγγελισμό σήμερα και έτσι στην Ελλάδα είναι στους 90 οι νεκροί από τον κορωνοϊό. Είχε χρόνια λευχαιμία και έδινε μάχη με αυτό για να το ξεπεράσει, αλλά δυστυχώς κατέληξε.

Ακόμη ένας θάνατος από κορωνοϊό σημειώθηκε σήμερα, καθώς κατέληξε γυναίκα 59 ετών στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμό».

Η άτυχη γυναίκα ήταν διασωληνωμένη, είχε χρόνια λευχαιμία και κατέληξε σήμερα το πρωί. Νωρίτερα είχε χάσει την ζωή της γυναίκα 67 ετών. Η γυναίκα το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο Ασκληπιείο Βούλας. Υπενθυμίζεται ότι χθες βράδυ άλλα δύο άτομα είχαν χάσει τη ζωή τους, ένας 79χρονος άνδρας, καθώς και μια 86χρονη γυναίκα. Ο 79χρονος νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και η 86χρονη νοσηλευόταν στο

«Αττικόν». Οσον αφορά τον 79χρονο δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα, ενώ διέμενε στην Μεσοποταμία, περιοχή η οποία βρίσκεται σε καραντίνα λόγω της πανδημίας.Δείτε και ποιος ποδοσφαιριστής βρέθηκε θετικός στον ιό

Πηγή: iefimerida.gr

Ωστόσο εκτός από τον θάνατο της γυναίκας δείτε και πόσα είναι τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα

Δείτε Live την ενημέρωση που γίνεται αυτήν την ώρα για τον κορωνοϊό και τις εξελίξεις που έχουμε. Πόσα είναι τα νέα κρούσματα στην χώρας μας σύμφωνα και με τον Σωτήρη Τσιόδρα; Ενημέρωση γίνεται και από τον υπουργό πολιτικής Προστασίας Νικό Χαρδαλιά.

Ειδικότερα σύμφωνα με τα όσα έχουν ειπωθεί μέχρι στιγμής τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα είναι στο σύνολό τους 2011, εκ των οποίων 56 είναι τα νέα και 79 διασωληνωμένοι και 90 είναι οι νεκροί.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς από μεριάς του εκτός των άλλων, έκανε έκκληση στον κόσμο να μείνει μέσα στο σπίτι, βοηθώντας έτσι και τις προσπάθειες που γίνονται.

Δείτε live την ενημέρωση