Κορωνοϊός: Στους 91 οι νεκροί - Κατέληξε 47χρονος

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Στους 91 οι νεκροί - Κατέληξε 47χρονος

Στους 91 οι νεκροί από τον κορωνοϊό, καθώς έφυγε από την ζωή ένας 47χρονος. Ο άτυχος άνδρας είχε εισαχθεί στη ΜΕΘ στις 8 Απριλίου και είχε υποκείμενα νοσήματα αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών από τον κορωνοϊό στους 91, καθώς την τελευταία του πνοή άφησε ένας 47χρονος άνδρας.

O άτυχος άνδρας πέθανε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» το απόγευμα της Παρασκευής. Κατά πληροφορίες, είχε εισαχθεί στη ΜΕΘ στις 8 Απριλίου και είχε υποκείμενα νοσήματα (λέμφωμα, αυτόλογη μεταμόσχευση μυελού των οστών το 2019, πνευμονολογική εμβολή).

Νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού έφτασαν τα 2.011, όπως είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας, ενώ 77 άνθρωποι νοσηλεύονται στις ΜΕΘ.

Τέσσερις ακόμη άνθρωποι είχαν χάσει τη ζωή τους το τελευταίο εικοσιτετράωρο, με το συνολικό αριθμό των θυμάτων της πανδημίας να ανέρχεται στους 90, πριν γίνει γνωστή η απώλεια του 47χρονου.Δείτε και ποιος ποδοσφαιριστής βρέθηκε θετικός στον ιό

protothema.gr

Νωρίτερα είχε πεθάνει ακόμη μια γυναίκα στον Ευαγγελισμό

Κατέληξε γυναίκα στον Ευαγγελισμό σήμερα και έτσι στην Ελλάδα είναι στους 90 οι νεκροί από τον κορωνοϊό. Είχε χρόνια λευχαιμία και έδινε μάχη με αυτό για να το ξεπεράσει, αλλά δυστυχώς κατέληξε.

Ακόμη ένας θάνατος από κορωνοϊό σημειώθηκε σήμερα, καθώς κατέληξε γυναίκα 59 ετών στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμό».

Η άτυχη γυναίκα ήταν διασωληνωμένη, είχε χρόνια λευχαιμία και κατέληξε σήμερα το πρωί. Νωρίτερα είχε χάσει την ζωή της γυναίκα 67 ετών. Η γυναίκα το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο Ασκληπιείο Βούλας. Υπενθυμίζεται ότι χθες βράδυ άλλα δύο άτομα είχαν χάσει τη ζωή τους, ένας 79χρονος άνδρας, καθώς και μια 86χρονη γυναίκα. Ο 79χρονος νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και η 86χρονη νοσηλευόταν στο«Αττικόν».

Οσον αφορά τον 79χρονο δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα, ενώ διέμενε στην Μεσοποταμία, περιοχή η οποία βρίσκεται σε καραντίνα λόγω της πανδημίας.