Έσκασαν τα νέα για τον καιρό την Κυριακή του Πάσχα - Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί

Σας αφορά όλους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έσκασαν τα νέα για τον καιρό την Κυριακή του Πάσχα - Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί

Μόλις έσκασαν από τον Σάκη Αρναούτογλου τα νέα για τον καιρό της Κυριακής του Πάσχα και... δεν είναι τόσο καλά!

Για αύριο (17/4) θα υπάρξει αρχικά ηλιοφάνεια, με λίγες νεφώσεις που το πολύ θα πυκνώσουν, τους ανέμους μέχρι 6 μποφόρ και τη μέγιστη θερμοκρασία στους 22 βαθμούς. Στην Αττική, οι συνθήκες θα είναι καλές με λίγες συννεφιές και τη θερμοκρασία στους 7-20 βαθμούς, ενώ παρόμοια θα είναι η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη.

Ο καιρός θα κυλήσει περίπου έτσι μέχρι την Κυριακή του Πάσχα (19/4), όπου από το πρωί οι συννεφιές θα είναι πιο πυκνές σε ορισμένες περιοχές, ενώ από τη Δευτέρα του Πάσχα (20/4) θα υπάρξουν τοπικές βροχές που θα εξαπλωθούν με τον καιρό σε όλη την χώρα, για να υπάρξουν ακόμη και χιόνια.

Δείτε την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Δείτε εδώ και την πρόβλεψη της Χριστίνας Σούζη για την Κυριακή του Πάσχα

Αυτές θα είναι οι θερμοκρασίες την Κυριακή του Πάσχα - "Έσκασε" η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Πριν από λίγο "έσκασε" μία νέα πρόγνωση από τον Σάκη Αρναούτογλου, η οποία αφορά την Κυριακή του Πάσχα και συγκεκριμένα, τις θερμοκρασίες που θα έχουμε από τη Μεγάλη Πέμπτη και μετά. Παρακάτω θα δείτε την αναλυτική του πρόγνωση.

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες αναμένονται από τη Μεγάλη Πέμπτη έως και την Κυριακή του Πάσχα σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου, ενώ οι θερμοκρασίες θα είναι υψηλές για την εποχή και θα θυμίζουν καλοκαίρι χτυπώντας ακόμη και «27αρια». Με την σύντομη κακοκαιρία της Μεγάλης Τετάρτης θα είναι και η τελευταία των ημερών του Πάσχα.

Ωστόσο αν και κράτησε λίγο, κατάφερε να προκαλέσει αρκετές καταστροφές, με τους ανέμους να "σαρώνουν" κανονικά στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τον έμπειρο μετεωρολόγο, από την Μεγάλη Πέμπτη ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος και μπορεί το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία να έχει αναβληθεί λόγω κορωνοϊού, οι καιρικές συνθήκες ωστόσο θα είναι αρκετά καλές.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου: