Σταματάει η απογευματινή ενημέρωση Τσιόδρα και Χαρδαλιά - Πότε επιστρέφουν στις οθόνες μας;

Τι ανακοινώθηκε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σταματάει η απογευματινή ενημέρωση Τσιόδρα και Χαρδαλιά - Πότε επιστρέφουν στις οθόνες μας;

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως σταματάει η απογευματινή ενημέρωση Τσιόδρα και Χαρδαλιά αυτές τις μέρες. Πότε επιστρέφουν στις οθόνες μας ωστόσο και τι ανακοινώθηκε για τις καθημερινές ενημερώσεις;

Τόσο ο καθηγήτης κ. Τσιόδρας, όσο και ο Ν. Χαρδαλιάς από την αρχή της κρίσης εργάζονται ασταμάτητα και κάθε μέρα στις 6:00 το απόγευμα ενημερώνουν τηλεοπτικά τον ελληνικό λαό για την πορεία της νόσου.

Τώρα ωστόσο, μιας και είναι γιορτινές μέρες, οι δυο τους θα πάρουν ένα ρεπό από τις καθημερινές τους υποχρεώσεις και θα παραμείνουν σπίτια τους.

Σταματάει η απογευματινή ενημέρωση Τσιόδρα και Χαρδαλιά - Πώς θα γίνονται τώρα οι ενημερώσεις

Έτσι λοιπόν από σήμερα Μεγάλη Παρασκευή, Μ. Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα μην περιμένετε άδικα στις 6:00 το απόγευμα μπροστά από την τηλεόραση, καθώς η τηλεοπτική ενημέρωση θα επιστρέψει πάλι από Δευτέρα 20 Απριλίου.

Ωστόσο όπως ενημέρωσαν, ενημέρωση θα συνεχίσει να υπάρχει, απλά θα είναι γραπτή από τον κ. Τσιόδρα, ο οποίος θα στέλνει γραπτώς το καθημερινό ενημερωτικό σημείωμα και θα μεταδίδεται από τα μέσα ενημέρωσης κανονικά.

απογευματινή ενημέρωση Τσιόδρα Χαρδαλιά

Στους 108 οι νεκροί στην Ελλάδα από κορωνοϊό

Στους 108 έφτασαν οι νεκροί από τον κορωνοϊό καθώς δύο άντρες πέθαναν στην Ελλάδα. Διαβάστε τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες.

Δύο ακόμα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα ανεβάζοντας των αριθμό των θυμάτων σε 108. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δύο άνδρες.

Ο πρώτος θάνατος καταγράφηκε στις 06:10 το πρωί στην Πτολεμαΐδα στο Μποδοσάκειο. Πρόκειται για άνδρα 91 ετών με υποκείμενα νοσήματα.

Ο δεύτερος θάνατος καταγράφηκε στις 06:30 στην Αθήνα στο νοσοκομείο Σωτηρία . Πρόκειται για άνδρα 77 ετών, ο οποίος είχε υποκείμενα νοσήματα. Να σημειωθεί ότι είχαμε και μια τραγωδία με ένα μωρό που πέθανε λόγω του ιού.

Πηγή: iefimerida.gr