Φωτιά στη Θεσσαλονίκη: Ανατροπή με τον νεκρό άντρα - Εφιάλτης το σενάριο της ΕΛΑΣ

Τι εξετάζουν τώρα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτιά στη Θεσσαλονίκη: Ανατροπή με τον νεκρό άντρα - Εφιάλτης το σενάριο της ΕΛΑΣ

Αν το σενάριο της ΕΛΑΣ βγει "αληθινό' θα είναι ένας εφιάλτης. Δείτε ποια είναι η δραματική ανατροπή που έχουμε αναφορικά με άντρα που βρέθηκε νεκρός, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη.

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με τη φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, σήμερα το πρωί Κυριακή του Πάσχα, στην οδό Βασ. Όλγας, στη Θεσσαλονίκη, όπου έχασε τη ζωή του ένας 86χρονος άντρας και τραυματίστηκε η σύζυγός του.

Άντρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ερευνούν το ενδεχόμενο τη φωτιά να έβαλε στο διαμέρισμα ο ένας εκ των δύο γιων του ηλικιωμένου ζευγαριού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας από τους γιους, ο οποίος δεν έχει εντοπιστεί ακόμα, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι διέμενε στο διαμέρισμα του 7ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Βασ. Όλγας μαζί με τα δύο τους παιδιά.

Το πρωί εκδηλώθηκε η πυρκαγιά και στο σημείο άμεσα έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης εντοπίστηκε νεκρός ο 86χρονος άντρας, ενώ τραυματισμένη με εγκαύματα απεγκλωβίστηκε η συζύγός του.

Οι αρχές κατά τη διάρκεια του περιστατικού εντόπισαν τον έναν γιο, όχι όμως και τον δεύτερο.

Πηγή: voria.gr

Από την ανατροπή με τον νεκρό στη Θεσσαλονίκη στην φωτιά που ξέσπασε στα Τρίκαλα

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Κυριακής του Πάσχα σε πολυκατοικία επί της οδού Παγκάλου στην πλατεία Αριστοτέλη Αντωνίου στα Τρίκαλα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα αίτια παραμένουν άγνωστα ενώ η Αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή.

Όπως μετέδωσε το τοπικό TV10.gr, στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τέσσερα οχήματα, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί εάν στο οίκημα βρισκόταν κόσμος την ώρα που ξέσπασε η φωτιά. Οι Αρχές έχουν εκκενώσει τόσο τα διαμερίσματα της εν λόγω πολυκατοικίας όσο και της διπλανής.