Κορωνοϊός παντού! Δείτε τις λαμπάδες του Άδωνι Γερωγιάδη - "Φέτος είχαν έντονο..."

Δείτε τι του χάρισαν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός παντού! Δείτε τις λαμπάδες του Άδωνι Γερωγιάδη -

Κι όμως! Κάποιος έκανε δώρο στον Άδωνι Γεωργιάδη λαμπάδες που είχαν επάνω... τον κορωνοϊό με τον βουλευτή της ΝΔ να γράφει σχετικό σχόλιο στο Instagram, όπου ανέβασε την σχετική φωτογραφία.

Βγαλμένες από την επικαιρότητα οι λαμπάδες που έκανα δώρο στον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γερωγιάδη με τον βουλευτή της ΝΔ να μας τις δείχνει μέσα από μια φωτογραφία που ανέβασε, στην προσωπική του σελίδα στο Instagram

Απίστευτο και όμως αληθινό! Κάποιος έκανε δώρο στον Άδωνι Γεωργιάδη λαμπάδες με τον κορωνοϊό επάνω και όπως ήταν φυσικό ο υπουργός θέλησε να μας τις δείξει με μια ανάρτηση που έκανε στα social media. Όπως θα δείτε οι λαμπάδες έχουν επάνω κυριολεκτικά τον κροωνοϊό.

"Οι λαμπάδες που μου έκαναν δώρο φέτος είχαν έντονο το χρώμα της επικαιρότητας....Χριστός Ανέστη όλα θα πάνε καλά!" έγραψε ο Γεωργιάδης στην ανάρτηση που έκανε και η οποία ακολουθεί. Δείτε ωστόσο και τι είχε πει πρόσφατα ο υπουργός για τα καταστήματα. Τι θα γίνει;

Μετά τις λαμπάδες δείτε όμως και την κίνηση που έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον κορωνοϊό;

Αυτή την μάχη θα την δώσουμε όλοι μαζί και θα την ξεπεράσουμε όλοι μαζί έγραψε στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης που δημοσίευσε και την απόδειξη της κατάθεσης.

Τη μισή βουλευτική του αποζημίωση για τη μάχη κατά του κορωνοϊού, κατέθεσε ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης. Μια μόλις ημέρα μετά την δημόσια προτροπή του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους υπουργούς και βουλευτές να καταθέσουν τον μισό μισθό τους σε ειδικό λογαριασμό, ο Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να ανταποκριθεί επαινώντας την πρωτοβουλία του πρωθυπουργού.

«Αυτονοήτως κατέθεσα και εγώ όπως όλοι μας στη Νέα Δημοκρατία το ήμισυ της αποζημιώσεώς μου, στον λογαριασμό για την μάχη κατά του κορωνοϊού. Αυτή την μάχη θα την δώσουμε όλοι μαζί και θα την ξεπεράσουμε όλοι μαζί. Εξαιρετική η πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη», σημείωσε σε ανάρτησή του ο υπουργός Ανάπτυξης και παρέθεσε το έγγραφο-απόδειξη της κατάθεσής του στην Εθνική Τράπεζα.

Πηγή: protothema.gr