"Βόμβα" από τη Νίκη Κεραμέως - Αυτό αλλάζει στα σχολεία

Ραγδαίες εξελίξεις εν μέσω καραντίνας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Σκέτη "βόμβα" έσκασε από την Υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, με τις πρόσφατες αλλαγές που θα μπουν σε όλα τα σχολεία, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την εξάπλωση του κορωνοϊού σε όλη τη χώρα.

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως ανάρτησε φωτογραφία από τις συσκευές που παραδόθηκαν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Χίου.

«Έχουν ξεκινήσει οι παραδόσεις tablet σε σχολεία της χώρας με προτεραιότητα ακριτικές και απομακρυσμένες περιοχές» ανέφερε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως μέσω Facebook.

Η υπουργός ανάρτησε φωτογραφία από τις συσκευές που παραδόθηκαν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Χίου, ενώ την ίδια στιγμή, ένας 19χρονος διακοσμίσθηκε στο νοσοκομείο με βαριά συμπτώματα.

«Έχουν ξεκινήσει οι παραδόσεις tablet σε σχολεία της χώρας με προτεραιότητα ακριτικές και απομακρυσμένες περιοχές. Ενδεικτική φωτογραφία από τις συσκευές που παραδόθηκαν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Χίου.

Ευχαριστούμε τους δωρητές-αρωγούς της προσπάθειας για την τεχνολογική ενίσχυση των σχολικών μονάδων και τη διευκόλυνση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης αλλά και πιο μακροπρόθεσμα της ενίσχυσης ψηφιακών δεξιοτήτων των μαθητών. Αυτή η δοκιμασία θα μας βγάλει ισχυρότερους! Sofia Zacharaki #μένουμεσπίτι #μαθαίνουμεστοσπίτι» έγραψε η κ. Κεραμέως.

Έχουν ξεκινήσει οι παραδόσεις tablet σε σχολεία της χώρας με προτεραιότητα ακριτικές και απομακρυσμένες περιοχές....

Posted by Niki Kerameus on Tuesday, April 21, 2020

Πηγή: protothema.gr

Τι είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας για τα νέα κρούσματα

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα! Μέσα από τις καθιερωμένες δηλώσεις του, ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε 156 νέα κρούσματα, με τα 150 να προέρχονται από το Κρανίδι, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε και 5 νέους θανάτους, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τους 121.

Το σύνολο των κρουσμάτων στην χώρα ανέρχεται στα 2.401, με το 56% αυτών να είναι άνδρες, ενώ το 24% σχετίζεται με ταξίδι στο εξωτερικό.

Αυτή τη στιγμή, 59 συμπολίτες μας βρίσκονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ, με τις 16 να είναι γυναίκες και τους υπόλοιπους άνδρες. Το 84,7% έχουν κάποιο υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι.

Ταυτόχρονα ανακοινώθηκαν 5 νέοι θάνατοι, με το σύνολο των νεκρών από τον επικίνδυνο ιό να φτάνει τα 121. Οι 32 είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες, με μέσο όρο ηλικίας τα 74 έτη.

Συνολικά έχουν διενεργηθεί 55.666 τεστ.