Τροχαίο σοκ στη Θεσσαλονίκη - Μηχανή παρέσυρε πεζή

Μεγάλη αγωνία για την άτυχη γυναίκα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τροχαίο σοκ στη Θεσσαλονίκη - Μηχανή παρέσυρε πεζή

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, χθες βράδυ στις 22.00 στη Βασιλίσσης Όλγας, με μία μηχανή να παρασέρνει μία πεζή, η οποία διακομίσθηκε άμεσα στο νοσοκομείο αφού τραυματίστηκε βαριά μετά τη σύγκρουση.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η τοπική ιστοσελίδα thetival.gr μοτοσυκλέτα που κινούνταν στην λεωφόρο παρέσυρε πεζή γυναίκα, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σοβαρά.

Η γυναίκα είναι ηλικίας 53 ετών και αμέσως μετά το τροχαίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου προκειμένου να λάβει τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες η κατάστασή της κρίνεται σοβαρή, ενώ νεκρός βρέθηκε και ένας 19χρονος πριν λίγες μέρες από τροχαίο στη Λάρισα.

Τροχαίο Βασιλίσσης Όλγας

Πηγή: iefimerida.gr

Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε και κοντά στο Hilton

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο που έγινε σήμερα το πρωί στην περιοχή κοντά στο Hilton, μετά την παραβίαση ενός στοπ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της τροχαίας, δεν υπάρχουν τραυματίες, ωστόσο σημειώθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στους άδειους δρόμους του κέντρου της Αθήνας.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που παρουσιάζει το protothema.gr το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις δύο και μισή το μεσημέρι στην περιοχη του Χιλτον.

Ένα σοκαριστικό τροχαίο συνέβη και πριν από δύο μέρες στην Κρήτη. Δείτε τι συνέβη με τα αυτοκίνητα που συγκρούστηκαν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σύγκρουση των δύο οχημάτων σημειώθηκε όταν οδηγός του ενός βγαίνοντας από την οδό Παπαδιαμαντοπούλου παραβίασε το Stop.

Ευτυχώς δεν σημειώθηκαν σοβαροί τραυματισμοί, ενώ στο σημείο μετέβη κλιμάκιο της τροχαίας για τη λήψη καταθέσεων από τους οδηγούς των δύο οχημάτων και τους αυτόπτες μάρτυρες.

Πηγή: protothema.gr

Τροχαίο με νεκρό στη Νέα Κίο - Σκληρές οι εικόνες από το σημείο

Πολύ σκληρές είναι οι εικόνες του τροχαίου που σημειώθηκε περίπου στις 19:30 το απόγευμα της Τρίτης, στην παραλιακή οδό Ναυπλίου – Νέας Κίου. Απολογισμός του δυστυχήματος, ένας νεκρός άντρας ηλικίας 35 χρονών.

Ένας νεαρός που επέβαινε στη μηχανή του με κατεύθυνση προς τη Νέα Κίο, κάτω από αδιευκρίνιστες, προς το παρόν, συνθήκες, συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που ερχόταν από τον κάθετο δρόμο της Δαλαμανάρας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα argonafplia.gr.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν ένα ζευγάρι και τα δύο παιδιά του, που δεν φέρονται να έχουν τραυματιστεί. Ο νεαρός ωστόσο δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως έχουμε και όλες τις εξελίξεις για το τροχαίο που σημειώθηκε στην Γλυφάδα με τον 25χρονο οδηγό της μηχανής που εγκαταλείφθηκε να ξεψυχήσει στο δρόμο, από τον οδηγό που τον παρέσυρε.