Ο καιρός το Σάββατο 2/5 χαλάει - Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί με νέα πρόβλεψη

Δείτε αναλυτικά εδώ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο καιρός το Σάββατο 2/5 χαλάει - Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί με νέα πρόβλεψη

Ο κορυφαίος μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου, με νέα πρόβλεψη για τον καιρό προειδοποιεί τους κατοίκους όλων των περιοχών πως το Σάββατο 2/5 θα έχουμε αλλαγές!

Συγκεκριμένα μόλις λίγες ώρες πριν είχε βγάλει πρόβλεψη μέχρι και την Πέμπτη για τον καιρό - δείτε την αναλυτικά εδώ - αλλά τώρα μόλις ανακοίνωσε τι θα συμβεί και το Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ ανέφερε χαρακτηριστικά:

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία το Σάββατο προβλέπεται να κυλήσει με άστατο καιρό στα νησιά του βορειοδυτικού Αιγαίου και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη και κατά τόπους στην υπόλοιπη ορεινή χώρα θα υπάρξουν και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια με τοπικά ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους.

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο από τον Σάκη Αρναούτογλου

Η πρόβλεψη της ΕΜΥ για τον καιρό το Σάββατο 2/5

Στα δυτικά, τα βόρεια και την ανατολική νησιωτική χώρα, νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις
μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια πελάγη τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια.