Σοκ στον Πύργο - Βρέφος πέντε μηνών έπεσε από το μπαλκόνι

Μεγάλη αγωνία για την υγεία του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ στον Πύργο - Βρέφος πέντε μηνών έπεσε από το μπαλκόνι

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως πριν από λίγη ώρα, στον Πύργο, ένα άτυχο βρέφος μόλις πέντε μηνών, έπεσα από το μπαλκόνι του σπιτιού του και τραυματίστηκε, με τους γονείς του να το πηγαίνουν αμέσως στο νοσοκομείο για να του χορηγηθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Πύργου Ηλείας η είδηση ότι ένα βρέφος πέντε μηνών έπεσε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, του σπιτιού όπου και διαμένει με τους γονείς του, στην περιοχή Μυρτιά.

Όπως μεταδίδει το patrisnews.gr, το βρέφος έπεσε από τον 1ο όροφο το μεσημέρι της Τετάρτης και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και συνοδεία της Αστυνομίας, ενώ σοκ προκάλεσε και η είδηση πως στη Λεμεσό βρέθηκαν δύο νεκρά έμβρυα σε κούτα.

Το παιδί έχει διαφύγει τον κίνδυνο και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου. Η πτώση του από το μπαλκόνι έγινε παρουσία των γονιών του, οι οποίοι αυτή την ώρα καταθέτουν τα όσα συνέβησαν στην ΕΛΑΣ.

βρέφος έπεσε από μπαλκόνι

Πηγή: ethnos.gr

Πριν λίγο καιρό νεκρό βρέθηκε ένα μωρό στην Πάτρα

Σοκ έχει προκληθεί στην Πάτρα με την είδηση πως μωρό βρέθηκε νεκρό στην περιοχή της Πλαζ! Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το συμβάν που συγκλόνισε; Πως έγινε αυτό το αποτρόπαιο συμβάν;

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές εδώ και λίγη ώρα για νεκρό μωρό στην περιοχή της Πλαζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gnomip βρέθηκε ένα βρέφος μέσα στη θάλασσα. Πολίτης ειδοποίησε την αστυνομία η οποία μετέβη στο σημείο μαζί με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Ήδη γίνονται έρευνες από το Λιμενικό από στεριά και θάλασσα για το ενδεχόμενο εντοπισμού άλλου ατόμου και στο πλαίσιο διακρίβωσης των συνθηκών κάτω από το οποίο βρέθηκε νεκρό το μωρό στο σημείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για βρέφος ημερών ή το πολύ λίγων μηνών. Ρούχα του μωρού έχουν βρεθεί στη θάλασσα.

Στο σημείο βρέθηκε και το λιμενικό που αναλαμβάνει την υπόθεση. Να θυμίσουμε ωστόσο πως σοκ είχε προκαλέσει και η είδηση πως πέταξαν μωρό στα σκουπίδια στην Κρήτη.

Πηγή: eleftherostypos.gr

TAGS