Μυστήριο στον Πειραιά: Νεκρός ο 43χρονος που έπεσε από γέφυρα

Σοκ με τον θάνατο του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μυστήριο στον Πειραιά: Νεκρός ο 43χρονος που έπεσε από γέφυρα

Μυστήριο στον Πειραιά με νεκρό 43χρονο που έπεσε από γέφυρα. Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγής τα αίτια της πτώσης ενός άνδρα, που είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένος από το απόγευμα της Τρίτης από δικούς του ανθρώπους.

Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγής τα αίτια της πτώσης ενός 43χρονου άνδρα από γέφυρα στην ακτή Ξαβερίου λιμένα Πειραιά, για τον οποίο υπήρχε δήλωση εξαφάνισης από χθες Τρίτη 28 Απριλίου.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, όπως επίσης και ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο «Ασκληπιείο» Βούλας, όπου κατέληξε, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, πρόκειται να παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Τραγικό τέλος είχε και ένας 14χρονος που είχε εξαφανιστεί

protothema.gr

Νωρίτερα όμως σοκ προκάλεσε και η πτώση ενός βρέφους στον Πύργο

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως πριν από λίγη ώρα, στον Πύργο, ένα άτυχο βρέφος μόλις πέντε μηνών, έπεσα από το μπαλκόνι του σπιτιού του και τραυματίστηκε, με τους γονείς του να το πηγαίνουν αμέσως στο νοσοκομείο για να του χορηγηθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Πύργου Ηλείας η είδηση ότι ένα βρέφος πέντε μηνών έπεσε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, του σπιτιού όπου και διαμένει με τους γονείς του, στην περιοχή Μυρτιά.

Όπως μεταδίδει το patrisnews.gr, το βρέφος έπεσε από τον 1ο όροφο το μεσημέρι της Τετάρτης και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και συνοδεία της Αστυνομίας, ενώ σοκ προκάλεσε και η είδηση πως στη Λεμεσό βρέθηκαν δύο νεκρά έμβρυα σε κούτα.

Το παιδί έχει διαφύγει τον κίνδυνο και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου. Η πτώση του από το μπαλκόνι έγινε παρουσία των γονιών του, οι οποίοι αυτή την ώρα καταθέτουν τα όσα συνέβησαν στην ΕΛΑΣ.

βρέφος έπεσε από μπαλκόνι

Πηγή: ethnos.gr