Αποφυλακίστηκε ο Νίκος Σειραγάκης

Έσκασε τώρα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποφυλακίστηκε ο Νίκος Σειραγάκης

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα. Μόλις πριν από λίγα λεπτά έγινε γνωστή η είδηση πως ο παιδεραστής προπονητής, Νίκος Σειραγάκης, αποφυλακίστηκε μετά από 8 χρόνια από τις φυλακές Τρίπολης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Σειραγάκης, που είχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια φυλάκισης, από τα οποία εκτίει εκ του νόμου μέχρι 25 έτη, μόλις συμπλήρωσε τα προβλεπόμενα εκ του νόμου έτη έκτισης, κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης και βγήκε στις 22 Απριλίου.

Νίκος Σειραγάκης αποφυλάκιση

Ποιος είναι ο Νίκος Σειραγάκης που αποφυλακίστηκε - Το χρονικό του εγκλήματός του

Οι αποκαλύψεις για τη δράση του 47χρονου δασκάλου-παιδεραστή που έπιασαν στο κρεβάτι μαζί με δυο ανήλικα παιδιά στο Ρέθυμνο συνεχίζουν να σοκάρουν. Ο ίδιος παραδέχτηκε τις πράξεις του και αποκάλυψε πως όλα έγιναν με τη συναίνεση των παιδιών, προκαλλώντας με την απολογία του το μένος της ελληνικής κοινωνίας.

"Παραδέχομαι τις πράξεις μου. Έγιναν όμως με τη συναίνεση των παιδιών" είπε με θράσος ο 47χρονος δάσκαλος παιδεραστής από το Ρέθυμνο. Οι αρχές πιστεύουν ότι το έκανε τα τελευταία δέκα χρόνια, ενώ στη φυλακή βρέθηκε και γνωστός ηθοποιός.

Ήταν απόγευμα της 1ης Δεκεμβρίου του 2011. Οι αστυνομικοί σπάνε την πόρτα του διαμερίσματος του 48χρονου προπονητή και τον συλλαμβάνουν επ' αυτοφώρω σε ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο 13χρονων αγοριών. Το πρώτο σοκ διαδέχονται νέα ισχυρότερα αφού οι αποκαλύψεις για την διεστραμμένη δράση του είναι καταιγιστικές και συνταράσσουν όχι μόνο την κοινωνία του Ρεθύμνου αλλά το πανελλήνιο.

Ασέλγησε σε 53 ανήλικα παιδιά

Το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου παραπέμπει τον 48χρονο για 53 περιπτώσεις ανηλίκων και ειδικότερα με τις κατηγορίες:

  • Για τετελεσμένη κατάχρηση σε ασέλγεια 25 ανηλίκων που δεν συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ" εξακολούθηση, από γυμναστή-εκπαιδευτικό.
  • Για τετελεσμένη κατάχρηση σε ασέλγεια επτά ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, όχι όμως και τα 18, κατά συρροή και κατ" εξακολούθηση, από γυμναστή-εκπαιδευτικό.
  • Για αποπλάνηση δύο παιδιών που δεν συμπλήρωσαν τα 12 έτη, κατά συρροή και κατ εξακολούθηση.
  • Για τετελεσμένη και σε απόπειρα αποπλάνηση 13 παιδιών που συμπλήρωσαν τα 12 έτη, όχι όμως και τα 14, κατά συρροή και κατ" εξακολούθηση, κατ" ορθή μεταβολή της κατηγορίας.
  • Για τετελεσμένη και σε απόπειρα αποπλάνηση τεσσάρων παιδιών που συμπλήρωσαν τα 14 έτη όχι όμως και τα 15, κατά συρροή και κατ" εξακολούθηση.
  • Για ασέλγεια παρά φύση δύο προσώπων νεότερων των 17 ετών, κατά συρροή και κατ" εξακολούθηση.
  • Για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας δια ηλεκτρονικού υπολογιστή κατά συνήθεια.

Πηγή: iefimerida.gr