Και ναι! Ο Σωτήρης Τσίοδρας "παίζει" σε κινούμενο σχέδιο μαζί με τον covid-19

Δείτε το βίντεο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Και ναι! Ο Σωτήρης Τσίοδρας

Ναι είναι γεγονός! Ο Σωτήρης Τσιόδρας έγινε και κινούμενο σχέδιο στο οποίο τον βλέπουμε μαζί με τον covid-19, όπως άλλωστε είναι και ο τίτλος του κόμικ. Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο, αλλά και ποιος ήταν ο άνθρωπος που είχε την ιδέα αυτή.

Ειδικότερα το κινούμενο σχέδιο ονομάζεται "ο μικρός COVID-19" και σε αυτό πρωταγωνιστούν ο Σωτήρης Τσιόδρας και φυσικά ο ιός. Την ιδέα για το φιλμ «Ο Μικρός Covid 19», όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, συνέλαβε η αστυνομικός και συγγραφέας – παιδικών βιβλίων, Φωτεινή Κωνσταντοπούλου, η οποία το είδε ως ένα είδος «αποστολής» με σκοπό να οδηγήσει τα παιδιά να αποκτήσουν τα συγκεκριμένα εργαλεία γνώσης.

Απευθύνθηκε στην αστυνομικό – γραφίστρια Μαριλένα Γκιρλέμη, στον cinematographer Γιώργο Μυλωνά και στους ηθοποιούς Βούλα Κώστα και Πάνο Κλάδη.

Τέσσερις καλλιτέχνες, που από το πρώτο κάλεσμα αισθάνθηκαν την επιθυμία και την ανάγκη να εμπλακούν, ώστε μαζί, ως ένα μικρό σύνολο, να μεταδώσουν τη σπουδαιότητα του μηνύματος της ελπίδας, της αισιοδοξίας και της ομαδικής εργασίας, αποτίοντας παράλληλα τιμή στους μικρούς ήρωες αυτής της συλλογικής περιπέτειας, τα παιδιά, όπως αναφέρει και ο eleytherostupos.gr.

Υπενθυμίζεται ότι το Πάσχα ο καθηγητής "βγήκε" και σε λαμπάδα. Μπορείτε να δείτε εδώ το σχετικό βίντεο!

Πριν από το κινούμενο σχέδιο στο οποίο "παίζει" ο Τσιόδρας μαζί με τον covid-19, ο καθηγητής είχε γίνει και παιδικό τραγούδι!

Ειδικότερα το τραγούδι δημιουργήθηκε από τις δασκάλες ενός βρεφονηπιακού σταθμού από την Κάτω Τούμπα της Θεσσαλονίκης, της Ονειρούπολης.

«Το ξέρω πως είναι δύσκολες αυτές οι μέρες αλλά είμαι σίγουρη πως θα περάσουν και θα ανταμώσουμε σύντομα», λέει, επίσης, στο βιντεάκι μια από τις δασκάλες η οποία με τον δικό της γλυκό τρόπο λέει στους μικρούς μαθητές της πόσο τής έχουν λείψει και πόσο ανυπομονεί για «να ανοίξει και πάλι το σχολείο μας, να αγκαλιαστούμε, να παίξουμε, να γελάσουμε και να μάθουμε καινούργια πράγματα».

Επίσης τους θυμίζει μια γλυκιά ανάμνηση, ενώ μια συνάδελφός της δείχνει με ποιον τρόπο μπορούν τα παιδιά να φτιάξουν ένα πρωτομαγιάτικο στεφάνι χρησιμοποιώντας είτε λουλούδια είτε απλά υλικά, όπως χαρτί και τέμπερες, όπως αναφέρει και το grtimes.gr.