Θρίλερ στον Βόλο: Βρέθηκε νεκρός άνδρας στο λιμάνι

Αγνοούνταν από χθες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρίλερ στον Βόλο: Βρέθηκε νεκρός άνδρας στο λιμάνι

Θρίλερ στον Βόλο με άνδρα που βρέθηκε νεκρός στο λιμάνι. Ο 75χρονος αναζητούνταν από το μεσημέρι της Πέμπτης και δυστυχώς η εξαφάνιση του είχε τραγικό τέλος, με τις αρχές να ερευνούν τα αίτια.

Χωρίς τις αισθήσεις του βρέθηκε 75χρονος άνδρας στον Βόλο, ο οποίος αναζητούνταν από το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο ημεδαπός άνδρας είχε εντοπιστεί τελευταία φορά στο λιμάνι του Βόλου, αλλά εκ τότε χάθηκαν τα ίχνη του, με το Λιμενικό να ξεκινά έρευνες για την αναζήτησή του. Στις έρευνες μετείχαν ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα σκάφος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, καθώς και τρία περιπολικά οχήματα από ξηράς.

Ο άνδρας βρέθηκε αργότερα το απόγευμα στην θαλάσσια περιοχή του κεντρικού λιμένα Βόλου, κοντά σε μία πλωτή προβλήτα χωρίς τις αισθήσεις του. Ανασύρθηκε από ιδιώτη δύτη και στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου «Αχιλλοπούλειο» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου,ενώ θλίψη προκάλεσε ακόμα μια είδηση, αυτή τη φορά για θανατηφόρο τροχαίο, που έλαβε χώρα στη Σάμο.

Πηγή: iefimerida.gr

Θρίλερ και στην Παλαιά Φώκαια: Βρέθηκε νεκρός άνδρας στην παραλία

Σοκ στην Παλαιά Φώκαια, καθώς βρέθηκε σορός άνδρα στην παραλία. H σορός ενός 53χρονου άνδρα εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην θαλάσσια περιοχή της παραλίας Θυμαρίου Παλαιάς Φώκαιας.

H σορός ενός 53χρονου άνδρα εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην θαλάσσια περιοχή της παραλίας Θυμαρίου Παλαιάς Φώκαιας.

Περαστικοί αντίκρισαν τον αναίσθητο άνδρα και αμέσως τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στο σημείο. Με τη συνδρομή στελεχών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανέσυραν τη σορό του άνδρα, η οποία και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου.

Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Παλαιάς Φώκαιας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Λαυρίου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Πηγή: iefimerida.gr