«Ράγισαν» καρδιές στην κηδεία του Δημήτρη Κρεμαστινού

Έγινε σε στενό κύκλο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ράγισαν» καρδιές στην κηδεία του Δημήτρη Κρεμαστινού

Σήμερα το μεσημέρι έλαβε χώρα σε στενό οικογενειακό κύκλο, η κηδεία του Δημήτρη Κρεμαστινού, με λίγους συγγενείς να μαζεύονται στην εκκλησία στην Ρόδο με σκοπό να πουν το τελευταίο αντίο στον πολιτικό, με τις εικόνες να «ραγίζουν» καρδιές.

Ο διακεκριμένος επιστήμονας, πολιτικός και πρώην υπουργός έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό μετά από μεγάλη μάχη στα 78 του έτη.

Ο θάνατος του ανακοινώθηκε το πρωί της Παρασκευής βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του αλλά και τον ιατρικό και πολιτικό κόσμο.

Η κηδεία του τελείται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Ρόδο, μέσα σε κλίμα συγκίνησης αλλά και με αυστηρά μέτρα ασφαλείας και με την παρουσία μόνο του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος.

Η οικογένεια του Δημήτρη Κρεμαστινού παρακάλεσε όσους προσέλθουν να τηρήσουν τα μέτρα που έχει ορίσει η Πολιτική Προστασία. Δείτε εδώ και το συγκινητικό μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον χαμό του Δημήτρη Κρεμαστινού.

Πριν την κηδεία, η σορός του Δημήτρη Κρεμαστινού τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού στην Ρόδο.

«Αθάνατος» φώναξε σύμφωνα με την rodiaki.gr ο κόσμος που περίμενε έξω από τον Ευαγγελισμό, μόλις έφθασε η σορός του Δημήτρη Κρεμαστινού ξεσπώντας σε χειροκρότημα.

Δείτε εικόνες που ραγίζουν καρδιές από την κηδεία του Δημήτρη Κρεμαστινού

Δημήτρης Κρεμαστινός θάνατος
Δημήτρης Κρεμαστινός κηδεία

Πηγή: tanea.gr

Χθες ωστόσο η σύζυγος του Δημήτρη Κρεμαστινού σχολίασε πως δεν πέθανε από κορωνοϊό

"Βόμβα" ήρθε αναφορικά με την Δημήτρη Κρεμαστινό, από τον Ανδρέα Λοβέρδο. Τι είπε ο γνωστός πολιτικός για τον πρώην υπουργό, που πέθανε από κορωνοϊό. Γιατί ο ίδιος ανέφερε ότι δεν "έφυγε" από αυτό και τι του είπε η σύζυγός του;

Στην τηλεόραση του Open μίλησε ο Ανδρέας Λοβέρδος που αναφέρθηκε στον θάνατο του Δημήτρη Κρεμαστινού, ο οποίος "έφυγε' από την ζωή σε ηλικία 78 ετών. Ο ίδιος είχε διατελέσει στο παρελθόν υπουργός Υγείας, ενώ πέθανε εξαιτίας του ιού.

Ωστόσο τώρα ο Λοβέρδος "έσκασε" μια βόμβα αφού είπε, μιλώντας στον κανάλι ότι ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, δεν "είχε νικήσει" τον κορωνοϊό και πέθανε από το γεγονός ότι αναγκάστηκε να παραμείνει τόσες ημέρες στην εντατική. Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε.