Ανατριχιαστικές δηλώσεις από τον προπονητή παιδεραστή - «Δεν αξίζω φυλακή»

Δε θέλει να γυρίσει στη φυλακή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανατριχιαστικές δηλώσεις από τον προπονητή παιδεραστή - «Δεν αξίζω φυλακή»

Ο προπονητής παιδεραστής, Νίκος Σειραγάκης, έκανε μερικές ανατριχιαστικές δηλώσεις μετά τη νέα σύλληψη του από την αστυνομία για την παραβίασε των περιοριστικών όρων της αποφυλάκισής του, με τον ίδιο να λέει πως δεν αξίζει τη φυλακή.

Στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης μετήχθη ο πρώην προπονητής μπάσκετ,Νίκος Σειραγάκης, ο οποίος συνελήφθη και κρατείται σε εκτέλεση εισαγγελικής διάταξης για παραβίαση περιοριστικού όρου που του είχε επιβληθεί μετά την αποφυλάκισή του από το κατάστημα κράτησης των Γρεβενών. Ο πρώην προπονητής είχε αποφυλακιστεί λίγες ημέρες πριν από είχε εκτίσει ποινή 8 ετών κατηγορούμενος για παιδεραστία.

«Είναι άδικο δεν έχω παραβιάσει κανέναν όρο. Για ό,τι έχω κάνει έχω εκτίσει την ποινή μου έχω τιμωρηθεί. Δεν θέλω να γυρίσω ξανά στη φυλακή. Δεν έχω κάνει κάτι να αξίζω να γυρίσω στη φυλακή. Για την αλλαγή διεύθυνσης κατοικίας ενημέρωσα τη φυλακή Γρεβενών με email που απευθυνόταν στην εισαγγελία Αθηνών.

Μου είπαν από τη φυλακή να επικοινωνήσω ο ίδιος με την εισαγγελία, τηλεφώνησα και η εισαγγελία μου είπε να πάω στο αστυνομικό τμήμα της Καλαμαριάς να κάνω υπεύθυνη δήλωση και να τη στείλω στην εισαγγελία. Κατά τη διαδικασία ενημέρωσης με συνέλαβαν», δήλωσε, ενώ δείτε τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τη νέα σύλληψή του.

Πηγή: athensmagazine.gr

Ποιος είναι ο Νίκος Σειραγάκης που αποφυλακίστηκε - Το χρονικό του εγκλήματός του

Οι αποκαλύψεις για τη δράση του 47χρονου δασκάλου-παιδεραστή που έπιασαν στο κρεβάτι μαζί με δυο ανήλικα παιδιά στο Ρέθυμνο συνεχίζουν να σοκάρουν. Ο ίδιος παραδέχτηκε τις πράξεις του και αποκάλυψε πως όλα έγιναν με τη συναίνεση των παιδιών, προκαλλώντας με την απολογία του το μένος της ελληνικής κοινωνίας.

"Παραδέχομαι τις πράξεις μου. Έγιναν όμως με τη συναίνεση των παιδιών" είπε με θράσος ο 47χρονος δάσκαλος παιδεραστής από το Ρέθυμνο. Οι αρχές πιστεύουν ότι το έκανε τα τελευταία δέκα χρόνια, ενώ στη φυλακή βρέθηκε και γνωστός ηθοποιός.

Ήταν απόγευμα της 1ης Δεκεμβρίου του 2011. Οι αστυνομικοί σπάνε την πόρτα του διαμερίσματος του 48χρονου προπονητή και τον συλλαμβάνουν επ' αυτοφώρω σε ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο 13χρονων αγοριών. Το πρώτο σοκ διαδέχονται νέα ισχυρότερα αφού οι αποκαλύψεις για την διεστραμμένη δράση του είναι καταιγιστικές και συνταράσσουν όχι μόνο την κοινωνία του Ρεθύμνου αλλά το πανελλήνιο.

Ασέλγησε σε 53 ανήλικα παιδιά

Το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου παραπέμπει τον 48χρονο για 53 περιπτώσεις ανηλίκων και ειδικότερα με τις κατηγορίες:

  • Για τετελεσμένη κατάχρηση σε ασέλγεια 25 ανηλίκων που δεν συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ" εξακολούθηση, από γυμναστή-εκπαιδευτικό.
  • Για τετελεσμένη κατάχρηση σε ασέλγεια επτά ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, όχι όμως και τα 18, κατά συρροή και κατ" εξακολούθηση, από γυμναστή-εκπαιδευτικό.
  • Για αποπλάνηση δύο παιδιών που δεν συμπλήρωσαν τα 12 έτη, κατά συρροή και κατ εξακολούθηση.
  • Για τετελεσμένη και σε απόπειρα αποπλάνηση 13 παιδιών που συμπλήρωσαν τα 12 έτη, όχι όμως και τα 14, κατά συρροή και κατ" εξακολούθηση, κατ" ορθή μεταβολή της κατηγορίας.
  • Για τετελεσμένη και σε απόπειρα αποπλάνηση τεσσάρων παιδιών που συμπλήρωσαν τα 14 έτη όχι όμως και τα 15, κατά συρροή και κατ" εξακολούθηση.
  • Για ασέλγεια παρά φύση δύο προσώπων νεότερων των 17 ετών, κατά συρροή και κατ" εξακολούθηση.
  • Για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας δια ηλεκτρονικού υπολογιστή κατά συνήθεια.

Πηγή: iefimerida.gr