Τραγική κατάληξη για την 14χρονη που έπεσε από τα Ενετικά Τείχη

«Έφυγε» μετά από 3 μήνες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τραγική κατάληξη για την 14χρονη που έπεσε από τα Ενετικά Τείχη

Τραγική φαίνεται πως ήταν η κατάληξη για την 14χρονη κοπέλα που είχε πέσει από τα Ενετικά Τείχη, στο Κομμένο Μπεντένι, στο Ηράκλειο, μιας και κατέληξε σήμερα τα ξημερώματα στο ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλευόταν όλο αυτό το διάστημα.

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια της που όλο αυτό το διάστημα, δεν έλειψε στιγμή από το πλευρό της.

Η κατάσταση της υγείας της χαρακτηριζόταν κρίσιμη από την πρώτη στιγμή. Το κορίτσι νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ με πολλαπλά κατάγματα σε όλο του το σώμα και με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Αρχικά η κοπέλα διεκομίσθη στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και στη συνέχεια στη ΜΕΘ Παίδων του ΠαΓΝΗ καθώς η κατάστασή της ήταν πολύ σοβαρή.

14χρονη πέθανε

Ενώ ο θάνατος ενός ακόμα νεαρού συγκλόνισε την Ευρώπη, μιας και έφυγε από τη ζωή ο 19χρονος Αντρέα Ρινάλντι. Δείτε εδώ πώς σπάραξε όλος ο κόσμος του ποδοσφαίρου με την είδηση.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ της Τρίτης, 11 Φεβρουαρίου, όταν το άτυχο κορίτσι – άγνωστο πως – βρέθηκε στο… κενό ενώ βρισκόταν πάνω στα Τείχη.

Έντρομοι οι περαστικοί ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε την έφηβη μεταφέροντάς την στο νοσοκομείο.

Πηγή: protothema.gr

Τι είχε συμβεί με την 14χρονη που έπεσε από τα Ενετικά Τείχη στο Ηράκλειο

Κοπέλα έπεσε από τα ενετικά τείχη στο Κομμένο Μπεντένι και επικρατεί σοκ στην περιοχή. Η νεαρή μεταφέρθηκε εσπευσμένα και βαριά τραυματισμένη στο Βενιζέλειο νοσοκομείο για να τις δοθούν οι πρώτες βοήθειες και να της σώσουν τη ζωή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ενδεχομένως η κοπέλα προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της πέφτοντας από μεγάλο ύψος.

Στην περιοχή προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση ενώ το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συνοδεία ανδρών της Ομάδας ΔΙΑΣ έκανε αγώνα δρόμου για να σωθεί η νεαρή,ενώ στο Βενιζέλειο σχεδόν όλες οι ειδικότητες γιατρών περίμεναν την πολυτραυματία για να επέμβουν άμεσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, αυτόπτης μάρτυρας που είδε την πτώση της κοπέλας, περιέγραψε στους αστυνομικούς το περιστατικό.