Φονικό στα Ανώγεια: Ραγδαίες εξελίξεις με το DNA - Ταυτοποιήθηκαν τα όπλα

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Φονικό στα Ανώγεια: Ραγδαίες εξελίξεις με το DNA - Ταυτοποιήθηκαν τα όπλα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το DNA και το φονικό στα Ανώγεια, καθώς όπως έγινε γνωστό ταυτοποιήθηκαν τα όπλα. Δείτε όλα όσα αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες για το περιστατικό που σόκαρε.

Σύμφωνα με το cretalive, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, ακόμη είναι σε εξέλιξη οι έρευνες για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με την τελευταία εξέλιξη, ανιχνεύτηκε DNA των Ξυλούρη και Καλομοίρη, με τον πρώτο να πέφτει θύμα του δεύτερου, αφού πρώτα είχε δολοφονηθεί ο πατέρας του 29χρονου μποξέρ, Λευτέρης Καλομοίρης. Δείτε ωστόσο και όλα όσα είχε δείξει η βαλλιστική εξέταση και προκάλεσε "πανικό".

Ραγδαίες εξελίξεις με το DNA και τα όπλα - Όλα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες για το φονικό στα Ανώγεια

Ήδη έχει γίνει γνωστό πως ταυτοποιήθηκαν τα όπλα τα οποία άνηκαν στους δύο άνδρες και τα οποία φέρονται να χρησιμοποιήθηκαν την στιγμή του φονικού, όπως φάνηκε και από τους κάλυκες που χρησιμοποιήθηκαν. Οι έρευνες συνεχίζονται για την υπόθεση, την ώρα που ο Μανώλης Καλομοίρης παραμένει στις φυλακές Χανίων μέχρι να δικαστεί.

Σοκάρει ο 29χρονος

Ο 29χρονος, γιος του 63χρονου, που κατηγορείται για το διπλό φονικό στα Ανώγεια, σοκάρει με τις δηλώσεις που έκανε για τον χαμό του πατέρα του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως μέσα από αυτό το έγκλημα, του πήραν τον άγγελό του.

Σπαράζει καρδιές με τα λόγια του για το φονικό στα Ανώγεια ο 29χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ ξέσπασε για τον 30χρονο γείτονά του, που φέρεται να σκότωσε τον πατέρα του, καθώς και την αντιμετώπιση της κοινωνίας προς το μέρος του.

«Όπως και να έχει, παρακαλώ τον Θεό να τους βοηθήσει όλους να λογικευθούν και να σκεφθούν και τις δύο οικογένειες», τονίζει ο 29χρονος μιλώντας στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», ενώ με τα λόγια του σόκαρε και ο αδερφός του Γιώργου Ξυλούρη. Δείτε εδώ τα συγκλονιστικά του λόγια.

H δήλωσή του ολόκληρη, μέσω του συνηγόρου υπεράσπισής του, Διονύση Βέρρα, προς την εφημερίδα έχει ως εξής:

«Δεν φτάνει ότι μου πήραν τον άγγελό μου, τον πατέρα μου, με ατίμασαν κιόλας. Φθάνουν στο σημείο να λένε ότι ο πατέρας μου σκοτώθηκε απ’ το δικό μου πιστόλι, ενώ εκτελέστηκε από αυτούς μπροστά στα μάτια της μάνας μου, πολύ πριν φτάσω στο συμβάν εγώ. Όπως και να έχει όμως, παρακαλώ τον Θεό να τους βοηθήσει όλους να λογικευθούν και να σκεφθούν και τις δύο οικογένειες».

Πηγή: athensmagazine.gr