Δίκη Τοπαλούδη: Καταπέλτης η εισαγγελέας για τους κατηγορούμενους - "Θα την βίαζαν ακόμα..."

Ποια η απόφασή της;

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Δίκη Τοπαλούδη: Καταπέλτης η εισαγγελέας για τους κατηγορούμενους -

Καταπέλτης η εισαγγελέας στην δίκη της Ελένης Τοπαλούδη με την ίδια να λέει ότι οι κατηγορούμενοι θα την "βίαζαν ακόμα και νεκρή". Η ίδια ζητά τώρα την ενοχή και των δύο. Διαβάστε παρακάτω όλα όσα είπε. Τα λόγια της ανατριχιάζουν.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη δίκη της Ελένης Τοπαλούδη, με την Εισαγγελέα, μετά την τρομερή της αγόρευση για την υπόθεση βιασμού και δολοφονίας της άτυχης κοπέλας, να ζητά την ενοχή των κατηγορουμένων εν μέσω δακρύων.

Όπως αναφέρει η ίδια, η Ελένη «αντιστάθηκε σε αυτά τα άθλια υποκείμενα με ηρωισμό που ούτε άντρας δεν το κάνει!». Οι κατηγορούμενοι, αυτά τα «άγρια θηρία», όπως τους χαρακτήρισε «θα την βιάζαν ακόμη και νεκρή» ήταν το συμπέρασμά της, ενώ ζήτησε να ελεχθεί ποινικά ο πατέρας του Ροδίτη!

«Θα κλείσω με το ίδιο τρόπο, ας αποδοθεί δικαιοσύνη και ας καταστραφεί ο κόσμος όλος. Το παιδί σας οδηγήθηκε ως πρόβατ επί σφαγή, αν μπορώ να απαλύνω το πόνο σας θα σας πω ότι η Ελένη ήταν μια ηρωίδα, δεν ήταν μόνο ένα δώρο ζωής», επέσημανε στην κατακλείδα της χειμαρρώδους και συγκλονιστικής αγόρευσής της η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου με τον πατέρα της Ελένης να της δίνει στο σημείο αυτό ένα μπουκέτο από λουλούδια. Η εισαγγελέας ξεσπά σε κλάματα και συνεχίζει λέγοντας:

«Ένα κορίτσι με όνειρα, με πολύ υψηλούς στόχους που αντιστάθηκε με απίστευτο σθένος στο σπίτι του τρόμου. Αν μπορώ να σας απαλύνω το πόνο θα σας πω ότι είναι ένα κορίτσι σύμβολο γιατί με πικρία βλέπω ότι το 2020 η γυναίκα αντιμετωπίζεται σαν ένα τίποτα σε πολλές περιπτώσεις. Αντιστάθηκε σε αυτά τα άθλια υποκείμενα με ηρωισμό που ούτε άντρας δεν το κάνει. Φτιάξατε ένα κόσμημα. Αυτή είναι το δώρο της ζωής, αυτοί είναι οι κατάρα της ζωής τους (τους έδειξε). Η κόρη σας σαν λαμπρό αστέρι θα μας δείχνει πάντα το δρόμο από εκεί που είναι. Εφεξής εγώ και η Ελένη θα είμαστε μαζί, σας δίνω το λόγο μου. Να κηρυχτούν ένοχοι όπως κατηγορούνται δεν έχω καμία αμφιβολία».

Σύμφωνα με την εισαγγελική λειτουργό: «Οι κατηγορούμενοι εξαρχής με δικονομικά τερτίπια ήθελαν να συσκοτιστεί η υπόθεση. (…) Κανένας νοήμων άνθρωπος δεν μπορεί να πιστέψει ότι αυτοί οι δυο είναι τσακωμένοι και σε ρήξη, επειδή τα ρίχνουν ο ένας στον άλλον. Γελάνε στα διαλλείματα της δίκης. Είναι απολύτως συνεννοημένοι γιατί έτσι τους έχουν πει ότι πρέπει να κάνουν. Η φυσιολογική αντίδραση δεν είναι αυτή. Δυο άνθρωποι με τέτοια εγκλήματα όταν δεν είναι συνεννοημένοι ο ένας τρώει τις σάρκες του άλλου. Υπάρχει κοινή γραμμή. Κοινή γραμμή για διάχυση της ευθύνης. Παίζεται και από τους δικηγόρους αυτό το παιχνίδι (…) Αποσκοπεί όχι στους δικαστές αλλά στους ενόρκους. “Πείτε τα έτσι και μετά αλλιώς”και έτσι όλο και κάποια αμφιβολία θα γεννηθεί. Αυτοί που πρέπει να τιμωρηθούν θα τιμωρηθούν και δεν είναι μόνο οι κατηγορούμενοι. Ευχαριστώ τους ενόρκους αυτής της δίκης για το ενδιαφέρον που έδειξαν για την υπόθεση». Να πούμε ότι η εισαγγελέας ήταν και κατά την χθεσινή ακρόαση καταπέλτης. Διαβάστε εδώ τα όσα ανατριχιαστικά ανέφερε για το έγκλημα που σόκαρε το Πανελλήνιο.

Συνεχίζοντας ανέφερε: «Η πρώτη απολογία του Αλέξανδρου (21χρονου) είναι η μόνη που είναι πιο κοντά στα γεγονότα. … Από τη στιγμή που οι συνήγοροι μπαίνουν στην υπόθεση αρχίζουν τα ψέματα, τα σενάρια για τη συσκότιση της αλήθειας. Έχω ακούσει από συνηγόρους των κατηγορουμένων να λένε ότι είμαστε συλλειτουργοί της Δικαιοσύνης. Συλλειτουργός στη Δικαιοσύνη είναι αυτός που αποσκοπεί σε αυτό που αποσκοπεί όλη η Δικαιοσύνη. Στην ανεύρεση της αλήθειας».

Πηγή: athensmagazine.gr

Συγκίνησε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, που είδαμε τώρα τα όσα είπε για τους κατηγορούμενους η εισαγγελέας, που ήταν καταπέλτη στην δίκη για τον βιασμό της

Δικαίωση για τη μνήμη της κόρης μας όποια ποινή και αν επιβληθεί δεν θα υπάρξει γιατί εμείς θα ζούμε ισόβια με το κενό της Ελένης μέσα μας. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια όλους όσους μα συμπαρίσταται», ανέφερε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη έξω από το δικαστήριο.

Ο ίδιος για την κίνηση του να προσφέρει λουλούδια από τον κήπο του, μαζί με την σύζυγο του, στην εισαγγελέα μετά την αγόρευσή της σημείωσε πως, «ήταν μια κίνηση ανθρώπινη, και ήταν μια κίνηση που ίσως, κατά βάθος να αντιπροσώπευε και την ίδια την Ελένη». Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι η εισαγγελέας τους συγκίνησε με τα λόγια που είπε.

Πηγή: ethnos.gr