Συναγερμός! Φωτιά σε εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο

Μόλις «έσκασε»!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Συναγερμός! Φωτιά σε εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο

Συναγερμός έχει σημάνει με την είδηση πως ξέσπασε φωτιά σε εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο! Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το περιστατικό που συγκλόνισε την περιοχή;

Σύμφωνα με πληροφορίες η Πυροσβεστική έχει ήδη σπεύσει στο σημείο, με 18 πυροσβέστες και 6 οχήματα. Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε εργοστάσιο ανακύκλωσης και συγκεκριμένα στον προαύλιο χώρο του, όπου είναι αρκετά δύσκολη η κατάσβεσή της, ενώ λίγες μέρες πριν τεράστια φωτιά ξέσπασε σε επιχείρηση στην Θεσσαλονίκη.

Να πούμε πάντως ότι μια συγκλονιστική είδηση ήρθε και από την Ρωσία, όπου είχαμε δέκα νεκρούς ύστερα από φωτιά. Δείτε εδώ τι προκάλεσε την τραγωδία.

Πηγή: athensmagazine.gr

Πριν τον Ασπρόπυργο συναγερμός είχε σημάνει και στη Θεσσαλονίκη, όπου ξέσπασε φωτιά

Συναγερμός και στη Θεσσαλονίκη αφού έχουμε φωτιά σε επιχείρηση με ελαστικά. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες; Στο σημείο έχει σπεύσει η πυροσβεστική. Δείτε τις εικόνες.

Σε πλήρη έλεγχο κατάφεραν να θέσουν οι πυροσβέστες τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε περίπου στις 17.00 το απόγευμα, σε επιχείρηση με ελαστικά στη Θεσσαλονίκη. Στο σημείο έφτασαν και επιχείρησαν για την κατάσβεση της πέντε οχήματα με 15 πυροσβέστες αλλά και δυνάμεις της αστυνομίας που κατέφθασαν πρώτες. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, δεν έχει υπάρξει κάποιος τραυματισμός, παρά μόνον υλικές ζημιές.

Ειδικότερα, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο και τις φωτογραφίες του GRTimes.gr, από τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε η περιοχή έχει καλυφθεί με μαύρο καπνό, ενώ σημειώνονται ακόμα και εκρήξεις.

Η επιχείρηση βρίσκεται επί της οδού Μικράς Ασίας στα Διαβατά. Η φωτιά καίει ελαστικά και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός κάποιος τραυματισμός. Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής, η αστυνομία και αναμένονται ενισχύσεις.

Πηγή: grtimes.gr