Θρήνος! Πέθανε ο Τάκης Ρίζος

Μεγάλη η θλίψη

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Θρήνος! Πέθανε ο Τάκης Ρίζος

Θρήνος με την είδηση ότι πέθανε σε ηλικία 62 ετών ο Τάκης Ρίζος, που "νικήθηκε" από τον καρκίνο. Ανείπωτη η θλίψη για τους συγγενείς και τους φίλους του. Διαβάστε παρακάτω τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες.

Ο Τάκης Ρίζος που είχε συνδέσει το όνομα του με την ισχυρή Παλλαμιακή των δεκαετιών του ‘80 και ‘90, πέθανε μόλις στα 61 του χρόνια, νικημένος από τον καρκίνο, στην άνιση μάχη που έδωσε με αξιοπρέπεια τα δύο τελευταία χρόνια

Παίκτης με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και εντυπωσιακό επιτόπιο άλμα παρά το μικρό του ανάστημα, δεν είναι τυχαίο που σε μια ομάδα που έβγαλε μεγάλους μπαλαδόρους, είχε το νούμερο «10» στην πλάτη. Με το παιχνίδι του ξεχώριζε στο γήπεδο. Ο Τάκης Ρίζος όμως ξεχώριζε και για τον ήπιο χαρακτήρα του, κάνοντας φίλους εντός και εκτός γηπέδων.

Οι συμπαίκτες του με πόνο ψυχής τον αποχαιρετούν, τονίζοντας το πόσο καλό παιδί ήταν. Το ίδιο και στο Δήμο Λαμιέων τον οποίο υπηρέτησε για πολλά χρόνια, οι συνάδελφοί του μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για εκείνον. Αφήνει πίσω του τη γυναίκα του και δύο παιδιά, το γιο του Βασίλη και την κόρη του Δήμητρα. Πάντως θλίψη ήρθε και με την είδηση ότι πέθανε ο Πέτρος Λυτός. Δείτε εδώ την είδηση που μας ράγισε την καρδιά.Το τελευταίο «αντίο» στον Τάκη Ρίζο, είπαν συγγενείς και φίλοι χθες στον Ιερό Ναό Παναγίας Ξηριωτίσσης Λαμίας, όπως αναφέρει και το athensmagazine.gr

Τάκης Ρίζος πέθανε

Εκτός από τον Τάκη Ρίζο θρήνος ήρθε και με την είδηση ότι πέθανε ο δημοσιογράφος Φουρκάν Νατζί Τοπ

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως πέθανε ο δημοσιογράφος Φουρκάν Νατζί Τοπ σε ηλικία μόλις 33 ετών. Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένειά του, οι συγγενείς και οι φίλους του. Τι συνέβη ακριβώς ωστόσο και "έφυγε" τόσο νωρίς;

Ο Φουρκάν Νατζί Τοπ ξεκίνησε την καριέρα του στο Anadolu το 2013, αρχικά ως ρεπόρτερ για ενεργειακά θέματα, προτού μεταπηδήσει στο γραφείο του πρακτορείου στην Αθήνα ως επικεφαλής του, το 2016.

Ποιος ήταν ο Φουρκάν Νατζί Τοπ

Τα θέματά του από την καθημερινή ζωή στην Ελλάδα, την πολιτική, την οικονομία και τον αθλητισμό έκαναν γνωστές τις εξελίξεις στη χώρα στο κοινό του Anadolu στην Τουρκία και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα ρεπορτάζ και οι συνεντεύξεις του στόχευαν στην περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων ανάμεσα στις δύο χώρες. Ιδιαίτερα ταλαντούχος δημοσιογράφος, ο Φουρκάν Νατζί Τοπ ξεχώριζε για τη θετική του στάση απέναντι στη ζωή και την εξαιρετική του αίσθηση του χιούμορ.

Πηγή: iefimerida.gr