Κατέρρευσε στο δικαστήριο η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη

Δεν άντεξε...

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Κατέρρευσε στο δικαστήριο η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη

Χαμός έξω από το δικαστήριο, όπου και ρίχνει σήμερα αυλαία η δίκη για την υπόθεση της δολοφονίας και του βιασμού της Ελένης Τοπαλούδη. Η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας κατέρρευσε με τα όσα άκουσε και αναγκάστηκε πρώτες βοήθειες. Δείτε τι έγινε.

Αυλαία ρίχνει σήμερα η υπόθεση για τον βιασμό και την δολοφονία της 21χρονηνς Ελένης Τοπαλούδη, που τον Νοέμβριο του 2018 είχε βρεθεί νεκρή σε παραλία της Ρόδου. Η μητέρα της βρέθηκε φυσικά σήμερα στο δικαστήριο με την γυναίκα να σπαράζει. Έξω από αυτό είχε συγκεντρωθεί πολύς κόσμος για να υποστηρίξει την οικογένεια της άτυχης κοπέλας από το Διδυμότειχο.

Η μητέρα της ωστόσο σε κάποιο σημείο δεν αισθάνθηκε καλά και της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες. Η ίδια μεταφέρθηκε στο ιατρείο το οποίο και υπάρχει στον χώρο του δικαστηρίου, ενώ πριν από αυτό η ίδια είχε ξεσπάσει και είχε αποχωρίσει φωνάζοντας από την αίθουσα. Δείτε εδώ τα λόγια της που μας σπάραξαν την καρδιά. Τι συνέβη και έγινε έξω φρενών;

Από την μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη που κατέρρευσε στην κίνηση για τους δικαστές που έκανε ο πατέρας της

«Φτάνουμε πλέον στην τελική ευθεία της δικαστικής διαδικασίας, αλλά εμείς έχουμε να διανύσουμε έναν βασανιστικό ψυχολογικό Γολγοθά μέχρι να πεθάνουμε. Για όλους μας, όπως για κάθε γονιό - που απεύχομαι κανένας να βρεθεί σε αυτή τη θέση - είναι μια επώδυνη διαδικασία. Όταν ξεκίνησε η διαδικασία στις 13 Γενάρη, καταθέσαμε αλήθειες και δώσαμε κατάθεση ψυχής. Σε όλη αυτή τη διάρκεια υπήρχαν άνθρωποι που είπαν ψέματα και για αυτό θα ακολουθηθούν όλες οι ποινικές διαδικασίες», ανέφερε ο Ιωάννης Τοπαλούδης στον ΑΝΤ1.

«Η κυρία εισαγγελέας είπε - και συγκινήθηκε όταν το είπε - ότι σε όλο αυτό το διάστημα ήταν κοντά στην Ελένη. Εκείνη τη στιγμή είδα την Ελένη να κάθεται δίπλα στην έδρα της εισαγγελέως», πρόσθεσε. Οσον αφορά για το ξέσπασμα που είχε η σύζυγός του προς του κατηγορούμενους, είπε χαρακτηριστικά πως:

«Η μάνα είναι μάνα και στα ξεσπάσματά της πρέπει να στεκόμαστε βουβοί και με σεβασμό».