Σοκ στην Λάρισα - Άγρια δολοφονία κρατουμένου στις φυλακές

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Σοκ στην Λάρισα - Άγρια δολοφονία κρατουμένου στις φυλακές

Σοκ έχει προκληθεί στην Λάρισα με την άγρια δολοφονία κρατουμένου στις φυλακές. Τι συνέβη ακριβώς ωστόσο και τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες για το περιστατικό που συγκλόνισε την περιοχή;

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., το μεσημέρι της Παρασκευής, ο δράστης, καταδικασμένος σε πολυετή ποινή κάθειρξης για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και υπόδικος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επιτέθηκε με αυτοσχέδιο μαχαίρι και κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στον συγκρατούμενό του, καταδικασμένο σε πολυετή ποινή κάθειρξης για ηθική αυτουργία σε εισαγωγή, κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Όλα όσα έγιναν γνωστά για την δολοφονία κρατουμένου στις φυλακές της Λάρισας

Άμεσα κλήθηκε το Ε.Κ.Α.Β., το οποίο κατέφθασε στο Κατάστημα Κράτησης και διαπίστωσε τον θάνατο του κρατουμένου. Το αυτοσχέδιο μαχαίρι έχει κατασχεθεί. Δείτε ωστόσο και μια επίθεση σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ που έγινε πριν λίγο!

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει υποπέσει σε σωρεία πειθαρχικών παραπτωμάτων, όπως η άσκηση σωματικής βίας κατά συγκρατουμένου, η απείθεια σε εντολές του σωφρονιστικού προσωπικού, καθώς και η κατοχή κινητού τηλεφώνου και απαγορευμένων ειδών.

Πηγή: iefimerida.gr

Τροχαίο σοκ στις Σέρρες - Νεκρός ένας 55χρονος

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο που έλαβε χώρα στις Σέρρες και άφησε πίσω του νεκρό, έναν 55χρονο μοτοσικλετιστή, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα, μετά από ισχυρή σύγκρουση που είχε, με έναν τσιμεντένιο στηθαίο.

H μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος πενηνταπεντάχρονος, υπό άγνωστες συνθήκες, ξέφυγε από την πορεία της και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στις 6.30 το πρωί στο 2ο χλμ του επαρχιακού δρόμου Σερρών - Μητρουσίου. Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από το τμήμα τροχαίας Σερρών. Ενώ από τροχαίο δυστύχημα έπεσε νεκρό και ένα τρίχρονο αγοράκι. Δείτε εδώ τις τραγικές λεπτομέρειες.

τροχαίο Σέρρες

Πηγή: iefimerida.gr