Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη! Ανεξέλεγκτη διαρροή υγραερίου σε βενζινάδικο

Τι λένε οι πληροφορίες;

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη! Ανεξέλεγκτη διαρροή υγραερίου σε βενζινάδικο

Συναγερμός έχει σημάνει αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα σε βενζινάδικο, όπου έχουμε ανεξέλεγκτη διαρροή υγραερίου. Διαβάστε τα όσα λένε οι πληροφορίες.

Μεγάλη κινητοποίηση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία από διαρροή υγραερίου σε πρατήριο υγρών καυσίμων.
Κοντά στη περιοχή του αεροδρομίου στη Θεσσαλονίκη υπάρχει ανεξέλεγκτη διαρροή υγραερίου σε βενζινάδικο.

Στο σημείο σπεύδουν 10 όχηματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 20 άνδρες, ενώ στο σημείο βρίσκεται και η Τροχαία που δεν επιτρέπει την κίνηση οχημάτων προς Περαία., σύμφωνα και με τα όσα αναφέρει το grtimes.gr.

Υπενθυμίζεται ότι πριν μερικές ημέρες είχαμε συναγερμό και για φωτιά που ξέσπασε σε επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη. Δείτε εδώ τις εικόνες από το σημείο. Τεράστιο το σύννεφο καπνού.

Πριν από την ανεξέλεγκτη διαρροή υγραερίου στο βενζινάδικο είχαμε και άλλο συναγερμό στη Θεσσαλονίκη

Συναγερμός σήμανε στις αρχές ύστερα από έκρηξη που σημειώθηκε σε διαμέρισμα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το συμβάν σημειώθηκε επί της οδού Ολύμπου λίγο πριν τις 14.00 το μεσημέρι και από το δυνατό κρότο βγήκε όλη η γειτονιά στο δρόμο. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ. ΑΣ. οι οποίοι απέκλεισαν το στενό, η άμεση δράση άλλα και δυνάμεις Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του GRTimes.gr, το αντικείμενο που εξερράγη στο διαμέρισμα τρίτου ορόφου ήταν πιθανότατα φιάλη αερίου ή γκαζάκι.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, από το συμβάν τραυματίστηκε ελαφρά ένας άνδρας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σημειώνεται, ότι δίπλα στην πολυκατοικία βρίσκεται σούπερ μάρκετ καθώς και άλλα καταστήματα, από τα οποία τη στιγμή της έκρηξης, οι πελάτες βγήκαν από αυτά αναστατωμένοι.