Νέο μήνυμα "βόμβα" από τον Κυριάκο Μητσοτάκη - "Μένουμε ασφαλής και στο..."

Δείτε το βιντεάκι

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Νέο μήνυμα

Νέο μήνυμα "βόμβα" έσκασε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη που αναφέρεται στο νέο ξεκίνημα μετά τις μέρες της καραντίνας. "Μένουμε ασφαλής και στο σπίτι". Δείτε όλα όσα ανέφερε.

«Αύριο πολλοί μαθητές επιστρέφουν στο σχολείο. Με κανόνες, με προσοχή και γνωρίζοντας πώς να προστατέψουν τον εαυτό τους και τους γύρω τους. Μένουμε ασφαλείς και στο σχολείο!» αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε το μήνυμα "βόμβα" από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Την περίοδο αυτή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δουλεύει πολύ σκληρά προκειμένου να διαχειριστεί την κρίση του κορωνοϊού και μάλιστα τις προάλλες, δημοσίευσε ένα πολύ δυνατό βίντεο για την πανδημία. Δείτε εδώ τις συγκλονιστικές εικόνες.

Ποστάροντας το βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες με τον Γιώργο Λέντζα να απευθύνεται στους μαθητές εξηγώντας τους τα μέτρα που θα πρέπει να λαμβάνουν για να αποφύγουν μετάδωση του κορωνοϊού περνάμε σε ακόμα ένα διαφορετικό μέτρο με στόχο την επανένταξη στην πραγματικότητα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο κέντρο της Αθήνας - Όλα όσα ανέφερε

«Άρχισε να κινείται πάλι λίγο ο κόσμος, θα αυξηθεί», ανέφερε ο πρωθυπουργός. Απαντώντας στον προβληματισμό ανθρώπων της αγοράς για τις προοπτικές του τουρισμού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεσήμανε ότι «θα βρούμε τρόπο για να έρχεται ο κόσμος με ασφάλεια». «Εκτιμώ ότι από τα τέλη Ιουνίου θα δούμε μία άλλη ιστορία», προσέθεσε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για την εφαρμογή των μέτρων υγειονομικής προστασίας. Συνομίλησε με φύλακες στην είσοδο πολλών καταστημάτων, ρώτησε για τον μέγιστο αριθμό πελατών ανάλογα με το εμβαδόν κάθε χώρου και σημείωσε την τήρηση των αποστάσεων στα ταμεία.

Ο πρωθυπουργός σταμάτησε για λίγα λεπτά στην Εκκλησία της Παναγίας Καπνικαρέας, όπου άναψε ένα κερί, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους άνδρες της αστυνομίας, οι οποίοι φροντίζουν για την ασφάλεια της περιοχής.

Συνομιλώντας με αστυνομικούς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαπίστωσε ότι ο εξοπλισμός τους είναι καινούργιος, επεσήμανε ότι η κυβέρνηση μερίμνησε ειδικά για την απόκτηση αλεξίσφαιρων γιλέκων και συζήτησε μαζί τους για τα επιχειρησιακά καθήκοντά τους. Τον πρωθυπουργό συνόδευσε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης.

Πηγή: protothema.gr