Άναψε "φωτιές" Ρωσίδα νοσοκόμα - Εμφανίστηκε με εσώρουχα κάτω από την προστατευτική στολή

Χαμός στον θάλαμο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άναψε

Δεν άντεξε τη ζέστη μία Ρωσίδα νοσοκόμα και έτσι εμφανίστηκε με την προστατευτική στολή της και από κάτω με τα εσώρουχά της. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, με το που μπήκε στο θάλαμο, άναψε μερικές "φωτιές" στους ασθενείς.

Viral έγινε στη Ρωσία μια νοσηλεύτρια σε νοσοκομείο της πόλης Τούλα, η οποία, σύμφωνα με το Russia Today, εμφανίστηκε στη βάρδιά της φορώντας εσώρουχα κάτω από τη διάφανη προστατευτική στολή για κορωνοϊό.

Στη φωτογραφία φαίνεται η νοσοκόμα, η οποία φοράει ειδικά γυαλιά, να κρατάει έναν δίσκο με φάρμακα τα οποία ετοιμάζεται να μοιράσει στους ασθενείς.

Ενώ στη Ρωσία σημειώνονται τέτοια αδιανόητα περιστατικά, στην Ελλάδα ένα βρέφος 8 μηνών μπήκε στην εντατική. Δείτε εδώ τις πρώτες λεπτομέρειες για την υγεία του.

Η πόλη Τούλα είναι η μεγαλύτερη πόλη της ομώνυμης επαρχίας και βρίσκεται 193 χλμ. νότια της Μόσχας.

Πηγή που επικαλείται η ιστοσελίδα Tulskie Novosti, η οποία και αποκάλυψε τη φωτογραφία, υποστήριξε ότι οι ασθενείς δεν έδειξαν να ενοχλούνται μολονότι ορισμένοι κάρφωσαν με το βλέμμα τους τη νοσοκόμα.

Η ίδια πηγή υποστηρίζει ότι η νεαρή νοσοκόμα αποφάσισε να φορέσει μόνο τα εσώρουχα γιατί ζεσταινόταν με την ειδική στολή την οποία είναι υποχρεωμένη να φοράει αγνοώντας ότι αυτή ήταν τόσο διαφανής.

Η περιφερειακή υπηρεσία του υπουργείου Υγείας επέπληξε την νοσοκόμα σημειώνοντας ότι είχε παραβιάσει τις σχετικές οδηγίες. «Υπενθυμίζεται στους εργαζόμενους ότι πρέπει να συμβιβάζονται με τις απαιτήσεις των μέτρων ασφαλείας και εμφάνισης» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Πηγή: protothema.gr

Ενώ στη Ρωσία η νοσοκόμα εμφανίστηκε με τα εσώρουχα, στην Ελλάδα ανακοινώθηκαν τα νέα κρούσματα του κορωνοϊού

Έσκασε έκτακτο μόλις τώρα. Πριν από λίγα λεπτά ανακοινώθηκαν 10 νέα κρούσματα κορωνοϊού, μέσα από τη γραπτή ενημέρωση που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας και ο Σωτήρης Τσιόδρας, ενώ ο αριθμός των νεκρών παραμένει στους 166.

Ανακοινώνονται δέκα νέα κρούσματα του κορωνοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2.850, εκ των οποίων το 55,2% αφορά άνδρες. Από αυτά, 617 (21,6%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.476 (51,8%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

22 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 72 ετών. Οκτώ (36,4%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Το 95,5% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.

96 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε έναν ακόμα καταγεγραμμένο θάνατο και 166 θανάτους συνολικά στη χώρα. Οι 48 ήταν γυναίκες (28,9%) και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 75 έτη και το 94,0% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Έχουν συνολικά ελεγχθεί 139.445 κλινικά δείγματα.